субота, 08. јул 2017.

СИСТЕМАТСКО
РАЗАРЊЕ СРПСКЕ
ДРЖАВНЕ И
НАЦИОНАЛНЕ СВИЈЕСТИ.
ПИНК И ТАБЛОИДИ.

Вечерас је историјско финале Пинкових Звезда.
То је крај једне штафетне етапе Прљаве Србије. Смрдљиве Србије. Наказне Србије. Србије Можданих Богаља. Циркусантске Средњевјековне Србије. Србије располућене између Шљиве и Вебера. Самопонижавајуће Србије. Србије Фолкултуре.
Девет мјесеци Србија, на Пинку, подноси сама себе и уништава се. Промовишући систем у коме се манипулише младим људима жељних славе и лаких шаторских пара. И у коме је врхунаравни Жири, Одређивач, Скретничар, Боготац, састављен од протува међу којима је Шабан Шаулић чисти Нобеловац.
Ако буде среће, па да се та Србија имало приближи свјетским трендовима, америчким, тај Циркусант, By Митровић, постаће, у догледној будућности, Председник Србије.
Он и његов производ, ТВ Пинк, настали су у доба Милошевића. У доба Баба Јуле. О којој је, против, пјевао Бора Чорба. А послије спао на то да пјан, за цркавицу, буде у његовом Жирију. Као и Уметница Брунцлик. Коју је лично произвела Баба Јула. У Уметнице.
Историја о томе како пролазе рокери, критичари а како пичке и улизице.
Србија је, данас, у политичком и јавном смислу, Србија Пичака и Улизица.
Синоћ је на другом деветомјесечном Курсу Понижења, на Пинковим Звездицама, побиједио дјечак из Хрватске.
Читава предастава је тако изрежирана да су се он и дјетешце нашли, на крају, као директни конкуретни. Момчић је музички образован и талентован а она цурице од коју годину, жива, играва, весела и само талентована. Била је то потпуно неравноправна борба.
Настрану то што су многе цурице и дјечаци отпали а који представљају ту Дјечију Веселу Србију, и умију да пјевају. Настрану и то што у завршници долазе мистериозни Пресеци Гласова гледалаца у који никад нико није имао увида. Ни ко су, ни одакле су, ни колико их је.
Није трагедија што је дјечак Хрват. Али је трагедија да се у Хрватској читав Државни Врх усраљо и извињавао збопг само једне чоколадице која је, до руку Предсједнице стигла из Србијанске Фабрике.
Тако ће бити и вечерас.
Пинк тиме обавља важан посао за Вучића.
Из чега закључујем да су и он, Пинк Митровић, и ЈУЛ, и Вучић, из исте реторте.
Сада је Пинк директни промотор Нове Регионалне Политике Србије. Политике Господара Вучића. Која је свима смешна осим Пичкама и Улизицима у Србији. И на крају које ће, Александар Вучић постати Декалрисана Лезбијка.
Ну. Јебеш Нејебуше.
Важније је што Пинк, као један од великих и ефективних пунктова, неповратно разара Српску Државну и Националану Свијест. С њим је још шума таблоида и Швицарски Блиц. С њим је и скоро сав Допломатски Кор. С њим је и цијели Инсталатеријум разних богаља који постају важна чворишта Србије Која Нестаје. Министар Одбране. Шеф Обавјештајне Службе. Премијерзбијка.
Основа је Пинк Свијест а потка је тај Инсталатеријум.
Једна јака свјесна интелектуалска, политичка, ововјекообразована група истинитих Срба треба да почне да ради на пројекту стварања Велике Политичке Странке са Националном Идејом 21. Вијека.
Требаће им десет година. Јер пет је већ узео Вучић.
Али ће за коју годину бити касно и за то.