субота, 29. март 2014.

СТОЛИЦА
ЊАМ ЊАМ




манекенка Леа,
генерална проба


2781.
ИНДИЈАНЦИ СУ
НА РЕФЕРЕНДУМУ
ОДЛУЧИЛИ ДА
ОДУ У РЕЗЕРВАТЕ

Послије су бљедолики, на седам референдума одлучивали, молећи их, да се врате. А они ни мукајат.
Шта је америчка демократија.
Свијет су потресле информације да је Обама, први црномањасти пријеседник Америке, покушао да обамане Брисел и Европу, да слаже да је Косово на референдуму извојевало своју Самосталност, Независност и Америкалност.
Најнормалније је да бомбардује Београд, Багдад и Триполи, Србију, Либију, Сирију. Али да лаже о референдуму, то се не може поднијети.
Има ту још једна ствар.
Кад тако лаже Пријеседник, како тек лаже амбасадор.
Сјећамо се, ономад, како је секретарка Клинтон лагала да су је четници на тузланском аеродрому дочекали снајперима. Четири кордона са по двјестапедесет снајпериста. Она је шпринтала преко писте ко Мерион Џонс. А писта је, послије тога, изгледала као Корчулански вез, сва црвоточна и избушена.
Кад лаже секретарка, природно је да лаже и Пријеседник.
Ствар је, ипак, практичнија. Неки писац говора није познавао материју, није никог консултовао, није знао ни гдје је Косово, мислио је да је природно да је имало референдум. Није могуће да на совјетском Криму има више темељне демократије него на нашем, америчком Косову.
Америчани, у политици имају те специјалисте, нису они ССЛ, Сам Свој Лидер, као ми. Само што немају трљача крова главића пред сексуалне односе са првом дамом.
Та силна машинерија мора да буде синхронизована. Или од СУК.
А у ширем контексту, на сјеверноамеричанском континету, не уобзирујући Аљаску и Канаду, Лаж је природна појава. Није то НЛО, па да се стално истражује је ли неко видио и постоји ли.
Лаж је довела до Киксона Никсона. То је једини пријеседник им који је импичментизован. Дотад им се још то није дешавало. И да их силују разјарени хомоси.
Европска историја лежи на Култури и Крви.
Америчка, пак, на Крви и Лажи.



петак, 28. март 2014.

2780.
АНЂЕЛИНА ЏОЛИ
И ХЕЈГ
У ДРЖАВНОЈ
ПОСЈЕТИ, СТЈ

Звала ме Анђелина Џоли. Бил могли, плиз, Хејг и ја да дођемо у званичну краћу посјету Теби и Твом Атељеу БМК. Не можете, личите на неке од мојих скулптура. Не зна се ко је ружнији од вас двога.
Онда су отишли у Предсједништво БиХ.
Анђелина је она Пропагандна Антисрпкиња која је снимила аматерски противсрпски супер 8 филмић а Хејг је министар иностраних послова Још Увијек Велике Британије.
Постоји и неки званични повод за посјету Предсједништву БиХ у пуном саставу.
Мада је то, у суштини употреба институције Предсједника Државе и Ваше Државе уоппште.
Не може свако, ко наиђе путем, да свраћа у Предсједништво. Осим ако нема канистер.
Што Анђа и Хејг нису отишли мало код Путина.
Ну. Није то главна ствар.
На Групном Портрету Са Дамом Џо све је државно и по протоколу.
Само је Бакир Јадничак све схватио као онај локани шеф полиције који је добио наређење да сво своје чланство, које није на дужности, води на представу Лабуђег језера. Па се појавио у ронилачком одијелу, са перајама и са маском.
Бакир бачио сунчане наочаре, раскорачио се као Клинт Иствуд у најбољим данима и говором тијела поручио Анђушки да је он Баћушка за њу. Тако је Жеки Комшић још једном испушио. Не знам шта је са Питом.
Повећавао сам фотографију али ти усрани мегапиксели нису ниодкакве користи. Нисам могао да установим да ли су се Анђине ципелице овлажиле, усљед појаве Мачо Бакира.


четвртак, 27. март 2014.

2779.
ПРОБОСАНСТВО
ПРОБОСИЋА.
ДА ЛИ ЋЕ
ДОЧЕКАТИ
ЂУРЂВРЕДАН.

Јој. Ал га зашићари Шаћир.
Мисија Босић, Слаба Струја, ко јуне на јасле, полетио да Сарајеву објасни шта је и како је. А Шаћир Филандра, након два и по минута дао дијагнозу. Босић је Вођа Пробосанске Политике у Републици Српској.
Сарајски медији то одмах расталмабасали.
А данас, видим, посакривали, нема на порталима, у врху, гдје иначе, се ствари киселеи стоје подва, потри, дана.
Биће занимљиво какав ће интерни лавеж да настане у тој ПСДС, пробосанској српској демократској странци.
Дотад. Могу да бацим грах и погледам те нове чињенице на политичкој сцени Републике Српске.
Силе Осовине су се заокружиле.
Најприје су Иванић и Чавић формирали Осовину за Босну. Онда се једно вријеме кувао пријесни Босић. Па саопштио да он Има Мисију. Да сруши Додика. Кад падне Додик диже се Босна. Мада бих ја, да сам на њиховом мјесту, размишљао другим колосијеком. Шта ако се дигне Додику. Да ли ће да падне Босна. Потом су му, Пробосићу, организовали бесједу у Сарају.
А Босић, један од најнеталентованијих људи за политику, полетио у Пробосанство ко кезме у мекиње.
Тако се формирала Тројна Српска Осовина за Босну.
Њихове референце су доиста убједљиве.
Чавић је признао непостојећих 8.300 жртава у Сребреници, практично потписао Геноцид и уколијенчио Републику Српску за наредних хиљаду година. Чавић је Српски Емир Суљагић.
Иванић је и на прошлим изборима добијао гласове муслимана у Републици Сроској. И опет ће, ако буде среће.
Сада јеБосић постао Пробосанац.
Технолошка основа ТСО за Босну почива на замци за Есдеес.
Чавић и Иванић нису се нигдје експонирали као љубитељи Сарајева, Босне и Унитаризације. Њихова оптика углавном је фокусирана на Додиков криминал и Пропаст Републике Српске. Чавић и Иванић не боснују.
На тај начин су навукли Мисију Босића на Танку Босну. Он је истрчао као тамничар и кључар Републике Српске у Казамату Босна.
Чавић и Иванић, Сарајево и Странци Усранци, желе да искористе Есдеесово чланство и гласове.
Само, сада на Државном, Босанском нивоу. Као кад су га ононад, Есдеес, навукли да гласове и владу да Иванићу. Вјечној Младој Нади сарајевског државног фешн вика.

Да сам неко у Есдеесу, не би ми Босић дочекао Ђурђевдана.
2778.
ПОДРЖАВАМ
БАКИРА
ПОД ЊЕГОВИМ
БАРЈАКОМ
ГДЈЕ СУ СРПСКИ ГРОБОВИ
ТУ ЈЕ СРПСКА ЗЕМЉА

Али и саосјећам у проблемима које ће он и муслимани имати због тортуре и самотортуре том идеологијом. Мада за њега само учтиво, јер се одукатио и, у завршници, ЈМС.
У великом интервјуу сарајевским Џенанима, Данима, Синба Кир важно изјављује Никад се неће створити услови да се Сребреница, Томашица, Мањача, Кератерм и још пет стотина масовних гробница... одвоји од Босне и Херцеговине.
Одмах сам препознао Шешеља. Мада нисам препознао Бакира у Хагу. За тамо је био његов отац.
Подржавам Бакира јер то о Српским Гробовима најлакши је пут распада и разиласка.
Ако хоћеш нешто да изгубиш, само то прогласи својом Светом Земљом.
Унесрећење босанскохерцеговачких муслимана почело је оног тренутка када је у главама њиховог вјерског, културног и политичког вођства, националног никад нису ни имали, часовник стао на Отоманском Вакту.
Тај часовник је био заустављен и у глави Бабе Му Алије.
Бабо је, зна Син, за БиХ жртвовао Мир.
Бабо је, Алија Изетбеговић, званични, легитимни и самоовлаштени геометар гробница муслимана о којима говори Син.
Мада не знам да постоје гробнице на Мањачи. То Бакиру треба као стратешка тачка контроле над Бањалуком.
Кад у главама вођства једног народа, једне велике компактне вјерске групе, свеједно, часовник стане, закашњело и ретроактивно, у неком другом времену, судба народна није извјесна.
Зато би се, због добрих људи муслимана, обичних и напаћених зачуђеника и преживљеника историје, која се овдје зајебавала са свим па и са њима, Бакир и други Бакири, требало обазривије да односе према колективитету којег су једном већ унесрећили.
Јер ово што говори Бакир јесте отворени позив на рат. У који неће он ићи, ни његови. Него, поново, они из гробница које је Алија Изетбеговић исколчио.
Тај однос према свијету и вијеку, Босфорски Однос, поповања с висина и прописивања Јавних Хоџиних Записа, велико је, у ствари, градилиште Муслиманског Аутизма.

Јер, опште поповање, шта ко смије радити, шта ко смије мислити, шта ко смије рећи, као у случају Бандића, затвара муслимане у тешке тврђаве колективних свјесних и подсвјесних комплекса који ће негдје, у будућности, само кад се намјести, повући, као црне рупе, њихову судбину у ништављење. 

среда, 26. март 2014.

2777.
СДС-
-СРПСКА 
ДЕМОКРАТСКА
АКЦИЈА

Остварује се Мисија Босић.
Једна од ставки је и Политички говор у Сарајеву и изјашњавање о БиХ и Републици Српској.
Сљедећи кораци могли би да буду Босићева похвала Вриселском споразуму Београда и Приштине, Осуда укључивања Крима у оквир Русије и захтјев за убрзање пута БиХ у Нато.
Шаћир Филандра је, одмах, након гостовања Мисије Босића на ФПН у Сарајеву и иницијације Босића у секту Сарајевски Грађанин, изјавио да је Босић Пробосански Политичар.
Очекујем да ће се, негдје у мају, интерисати Грађанска Компартија Жељка Комшића и Српска Демократска Акција Младена Босића и истаћи једног кандидата за Члана Предсједништва БиХ.
Занимљива је инвентура и катастар онога што је Мисија Босић изнио као своје опредјељење како би угодио Сарајеву, Великим Кројачима и Босни.
·         Не може се Република Српска издвојити из БиХ
·         Потребно је напустити националне политике и договарати се како би грађанима било боље
·         Вучић ради добар посао и неко треба да га позове у Сарајево јер је рекао да очекује да га позову
·         Нема Трећег ентитета
·         Потребна прагматична политика а не изазивање непотребних криза на основу националних митологија
Занимљиво је да, барем према агенцијским извјештајима, Босић није помињао Србе и да су предавању и иницијацији присуствовали и представници невладиног сектора.
Очито. Мисија Босић је Лего На Руду.
Ово је био један од услова да га Странци и Велики Кројачи подрже у Мисији а да га Сарајево прихвати ко свога.
Након овога у јаснијем свјетлу и у већој тами могу да се гледају Бабаљеве сеансе и романсе са Есдепеом и Есдеесово предлагање закона који поништавају ентитетско гласање.
Сарајевизација Есдееса при крају је.
На тај начин би се отворио и процес србијанизације Републике Српске.
Прагматична политика без непотребних скукоба на основу националне митологије само је другачије пресложен назив за Функционалну Државу са једним чобјеком и једним гласом.
А пошто нема услова за Самосталност Републике Српске, нити за Трећи Ентитет, Хрвати и Срби се директно, живи, бацају у кавезе разјарених и крвожедних Грађана.
Кад нестане Срба и Српске, што се може извести у два мандата, Босић ће бити Генерални Секретар Нато Пакта за земље Средње Африке.



2776.
КОЛИКО
ТАДИЋЕВИХ
ГЛАСОВА
ИМА ОГЊЕН

Зовем тетку у Палежници. Ако си и ти послала глас за Огњена, растеткићемо се. Ђе, ба. На Фронтал.ба. Ето ђе.
Огњен Тадић као да је тајно и неовлаштено ушао у мој нарцисоидни МСС, мејлинг селф систем.
Наиме. Ја сам отворио тајну мејл адресу са које, већ мјесецима, шаљем, на своју евидентирану блиц.нет, подршку самом себи. По неколико хиљада мејлова дневно. Браво Рајкане, убио си се за ЧланаП. Само за Рајкулу. Његови Срби и Хрвати.
И кад ме жена нападне, Јеби се више, и ти и та политика, ја јој покажем резултате анкете. Шта кажеш, СТЈ. За ово би Комшић дао Грађанство. А Бакир Дукате. Шта би дао Злаја. Од њега бих само узео двоглаву кобру, мислим отров, ако би дошло да се морам убити да не паднем у заробљеништво Нато пакту, Копањи и Есдепеу.
Парагенти, посленици Параагенција за маркетинг, кетеринг и блеферинг, убиједили су, чини ми се, Тадића, да му направе кампању за кандидатуру за ЧланаП. А он се, изгледа, сложио. Сад ћу ја показати Додику. Како ме је мучки и јаучки, с моје стране, одвојио од Сарајева. Вратићу се кроз велико П.
Мада ми се више чини да се Детенце Оги углавном руководило унутарстраначком међукандидатском борбом. У Есдеесу. Тај унутарстраначки демократски процес Како До Кандидатуре, јер ово је вријеме када је, у кандидатурном смислу, скоро у свакој странци све К до К, већ увеклико улази у крволочну фазу. Кандидат до Кандидата.
Па је на Фронталу.ђе.ба. кренула анкета. Све за Огњена. Огњена за ЧланП.  
Ако је то исти пројект оних који су водили маркетиншку кампању за Балканисускасимент банкас, која је пропалас и опљачканас, Огњен Тадић се ухватио у погрешно коло.
Какогод било, Огњен Тадић је на губитку. Испао је смијешан. Смијешно употријебљен.

Мене забрињава толика инвентивнист и убједљивост опозиције. Шта нас још све чека од њих.
2775.
ДРАГИ НАТО,
БОМБАРДУЈ НАС ОПЕТ,
ЏАСТ ДУ ИТ,
ЈЕР ГДЈЕГОД СРБИН ИДЕ,
НОСИ ГЕНОЦИДЕ

Натеру Им Јебем. Натовску.
Какви су Болесници ти креатори Непрестаног Дивљаштва, Антицивилизацијског Уништења, Програма Помора Цивила, Потпораши Фашиста и оних који су били са Фашистима у Другом Свјетском Рату, Отимачи Територија, Бомбардери Европских Пријестолница, ти Нато стратези и Бирократе Осиромашеног Духа и Нецивилизованог Метка.
Поводом 19 година од скоро тромјесечног разарања Србије и Београда (Београд је у Европи а радња се догађа пред сам почетак трећег миленијума, оп.а.) извјесна гласнокуровница Натоа је ретвитовала шиптарски позив ваздушним снагама Нато Пакта да учини то бомбардовање Срба и Србије.
Нато Пакт је тада у Србији убио 2.500 људи, углавном цивила.
Не због спречавања геноцида, јер геноцида није било, избјеглице су намјештене као и Рачак, као и Маркале, већ због формирања независно отцијепљене Војне Базе Косово.
Србија не смије много да прича о Агресији Нато Пакта на суверену, слободну, европску земљу. Као што не смије да прича о Косову. Као што не смије да прича о Криму.
Све се то, полако заборавља.
Ни Косовске Битке више нису нешто. Нарочито кад се понаваљају.
Али, овај ретвит извјесне Оане Лудеску, Дупеску, Курческу, како ли бјеше, посебан је знак који говори да Резерватски Поглед на Свијет, Однос Према Свијету као према Индијанцима, није престао бити основна животна и свака друга филозофија Америчких Истребљивача. Само је унапријеђена, технологизована, доларизована и територијализована.
И, сада, није само ствар барута и танади већ је и ствар духа, идеологије и неморала.
Нека Лудача из Нато машинерије открива сву индоктринацију, дивљачку идеологизацију, имплантирани примитивизам, трансплантацију обољелог хуманизма и закривљени поглед на свијет који постају доминанта нових токова Оружане Западне Цивилизације и Америчке Небеске Демократије.
Ради се о трећемиленијумском својеврсном хитлеризму, о духовном и практичном Путу На Исток. О покоравању или уништавању Славена и Православаца. Оне које се не може покорити и територијализовати, њих треба разорити.
А послије се наслађивати на Твитеру Вампира.
Она црвена слова Just Do It, са позадином црне ноћи, симболизују и остварују Испијање Крви по свијету.
Тај Вампиризам је једина суштина Нато Пакта.

Увијек је и била. Хладни рат и СССР били си им само добра драперија.

уторак, 25. март 2014.

440.158 посјета страници
2.774. пост
ДЈБ, ПНС, ЛСВ

Србијанско Удружење Грађана Доста Је Било, хвали се, освојило је више гласова у Београду и у Новом Саду од ЛДП Чеде Јовановића Чада а у Нишу је било близу ЛДП и ДС.
Али, кључни подаци су ови. ЛДП је у кампањи потрошио 1,3 милиона еура, НДС 1,1 милЕ а ДЈБ 33.000 еура (подаци ДЈБ).
Ко су, дакле, ДЈБ.
Они који доказују да ПНС. Паре Нису Све. И ЛСВ. Лидери Су Варка.
ДНС. Добро. Не сви.
Када се укупно узме, избори у свакој земљи су велики промет новца, легалног и илегалног, велики промет обећаних лажи и велика парада нових и старих звијезда. А мали ефект у голасовима за које се није знало куд ће отићи. Мали ефект у реалним обећањима. И мали ефект у стварању или одржању политичких звијезда.
Случај Оног Вукановића у Требињу био је исти као и случај ДЈБ у Србији.
Кад велики играчи немају организацију међу људима, кад немају технологију Перманентне Изборне Активности, онда бирачи гласове дају онима које знају. Онима који дођу до њих по Глас.
Ту не помаже дугогодишње лидерство Чеде Чада нити милиони еура. Варка велике кампање и етаблираних лидера, интелектуализовних агенцијских презентација и кампањских буџета увијек ће се, на неким изборима наплатити. Дио те наплате је астрономски резултат Вучића и нигдје у кампањи не помињане СНС.
Лидери који упадну у медијску и кампањску грешку да се мумифицирају и да немају организацију компатибилну са бирачима, кадтад разоткрију се као продавачи магле.
Бирачи, пак, који понекад изгледају глупи што гласају за ове и оне, веома прецизно детектују свачију активу и пасиву.

Мали проблем је, само, што се књига биланса стања не води у реалном времену, већ са помаком.
ПОЛИТИЧКИ ГРАФИТИ
КАКО СЕ ЈЕДНА 
БЕОГРАДСКА УЛИЦА 
ПРЕТВОРИЛА У ЦЕЛУ СРБИЈУ.
ГОСПОДАРА ВУЧИЋА, 3.262.159 
КУЋНА ЈЕ НУМЕРА ЈОЦУ ИЗ БРУС.
2772.
БОБАР
НИЈЕ БИО
ДОБАР

Добро. Није он једини који је изабрао гласове Есенесдеа.
Али је добар за наслов.
Нека истраживачка булумента из Сарајева установила је ко од Народних Посланика у Републици Српској највише пита, ко највише скита, ко долази, ко не збори.
И поред Бобара, евидентирала разне петковиће, краљевиће и друге лезипосланиковиће, не само из Есенесдеа.
Ко да ми не знамо.
Ако икад избогчега Есенесде штетује, штетоваће због своје широке демократске необавезујуће душе. Есенесде се често понаша не као Крава Музара већ као Крава Златара. Многи члан може да се појави ниоткуд и да музе само злато. И Нечлан.
Странка која је побједничка, која је на власти, која има Опозицију, око које се сваког дана откључавају кавези гладних људождера, почива на четири стуба.
·         Хоризонтална организација која је способна да перманентно комуницира са сваким чланом странке па и бирачима уопште. Што је темељ Перманенетне Изборне Активности.
·         Народни посланици, посланици у заједничким институцијама и делегати.
·         Страначки министри у Влади Републике Српске. А и тамо.
·         Јавност. Која детектује рад и страначност сваког појединца из претходних ставки.
Јавност може како хоће.
Али појединци из претходних ставки не би требало да се понашају по чувеној америчкој изреци Не питај шта можеш да урадиш за Кенедија, питај Кенедија шта може да уради за тебе.
Ако ништа не каже, узми од Кенедија.
Странка која гради демократију у друштву, у својим редовима гради дисциплину и одговорност.
Јер никад није било да су и вуци сити, и овце на броју и гласови у роју.

Ну. Иде април. Иду кандидатуре. Ако март носи шкарт, мај не носи рај.

понедељак, 24. март 2014.

2771.
И ПРЕДСЈЕДНИК
СВИЛЕНГАЋА
ПРОТИВ
РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Све више Хрваћана, житеља Хрватске, знају све о БиХ и Републици Српској. У знању о Хрватима у БиХ, мало заостају.
Након Стипана Фикуса, у Хрватској је Пријеседник постао Е мол Јосиповић. Јосиповић се, не само својом косом, показао као Пријеседник Свиленгаћа. Безопасно се не мијеша ниушта. Док се острижени и необријани Фикус мијешао у све, ко вода. И у тенкове на Републику Српску.
Ну. Јосиповић се у некој радијској емисији, С предсједником уз каву, умијешао у унутрашње ствари Републике Српске. Јер, за нас, за њих, Босна и Херцеговина је цјеловита и недјељива.
А, вели, Кримски Референдум Републике Српске не би имао никакав учинак. Мада би проузроковао штету.
Прво. Нема недјељиве земље.
Друго. Има Хрватска већих проблема са референдумом, од оног који би се могао догодити у Српској.
За разлику од Свиленог Пријеседника, ја подржавам референдум о Ћирилици у Хрватској. Људима треба омогућити да кажу шта мисле. Кад већ немају прилику да логорују. А и да се види стварна слика Хрватске. А не само убриселуцкана. Хравтска је земља неравноправности, неједнакости, недемократичности и опште криминализације. За ово посљедње БМК. Али остало се тиче и других народа осим Антићириличног.

Стога би Пријеседник Свиленгаћа требао у својој оптици да промијени тачку изоштравања. 
2770.
НЕРЕДИ
У ОПОЗИЦИЈИ
У СРПСКОЈ

Кад сам видио како скакућу унезвијерене окице по великој Михајљичиној Главуши, знао сам да нешто није у реду у гранитном монолиту Опозиције у Републици Српској.
Унередили се.
Како то да Вучић, који ће од ППВ, Првог Потредсједника, постати ППВ, Прави Предсједник Владе, зове прво Додика. Крај нас тако свијетлих и живих. Крај нас који, овдје, изгибосмо борећи се против Криминала. Кад смо успјели да и Есдеес увучемо у борбу против Криминала, ваљда би требао знати колико је сати.
Добро што га зове. Него се рукује, раменује и смије се са њим. Само што се нису изљубили.
А ми, овдје, останули сами самцијати. У тешком Криминалу. Само се још сарајевски медији боре за нас. Сами морамо да млатимо глогиње. Спрема се и апсана за нас. Књиге се пишу против нас. Ни канистер нафте не смијемо да купимо на пумпи. На свакој бензинској пумпи, које су све Додикове, по четири тајна агента прате ко купује гориво у канистере.
Умјесто да позове нас. Четири С. Свијетлу Српску Сложну Свиту.
Након што је сазнао за сумње Михајљице, који не спада ни у једно С, за његове сумње да постоји тајни дио разговора Вучића и Додика, звао ме Вучић. Васке, бре, шта је са том опозицијом, како то да ви имате опозицију, шта хоће.
Ко гладан срат.
Ето шта. Напињу се, стењу, одухују, зајапурили се ко да су на плажи. А немају чим да одапну. Хоће да серу програме а немају чим да прдуцну ни једну идеју.
Утеши их некако. Нека се богу моле што ја, тамо, код вас, не идем у октобру на изборе. Не би прешли ни отираче.
Сад ћу да их утешим. Тешко њима.
Позваће вас Вучић, господо, у Београд, подржаће вас, доћи ће и овдје, а не само у мрски Андрићград.
Али, морате да побиједите на изборима.
Зар је то тако тешко.
Мада је лакше него да се Вучић опредјељује, на невиђено, за вас. Зашто би Србија то радила. Није Србија Америка да подржава усрану и упишану, раситњену и неспособну опозицију. Јесте Србија гласала унисоно и дала сву власт Вучићу. Али је показала да има представу о НДД. И има националну конзистентност. Што се за вас, из Опозиције, и око Опозиције, не може ни пјан рећи ни помислити.
Генијалан је домет Опозиције у Републици Српској.
Сарајеву и странцима показују голе гузице. Додику извикују Криминал. Од Вучића очекују да им донесе побједу. Ако већ нема ингеренција да ухапси Додика.
Таква губарска, наметничка, лишајска, лезилебовићска политика није се формирала одавно, а и гдје се формирала, таквих мјеста мало је.



2769.
ПОЛУПИЦУЛА

Тонино Пицула, хрваћански еуропарламентарац, еуропалетарац, гостовао У2, код оног Украсног Србенде, Станковића, и бачио једно шире просераније о томе како су Косово, Крим и Република Српска све различите ствари и све црне ствари. Са нагласком на Додика. Осим Косова које је Златно и Бело. Па помешај ове ноћи.
Нема ништа суморније од ситуације у којој провинцијалац покушава да објасни, и оправда, игре Великих Кројача.
Њега је, Пицулу, јадничка, изабрало у ту еуропску демократију, у тај парламентарни виртуелни живот, из Хрватске, у којој и иначе нема Демократије, и он тражи оријентире. Ко је највећи пијетао у кокошињцу. Шта је најпрофитабилније за мислити. Обзиром да СДП Милановић не стоји баш најбоље, треба се држати неких вањских демократија. Ко је црна овца. Крим и Додик. Ту нема погрешке. Ко још. Путин и Руси. Ко је свијетла тачка. Косово.
Јер кад Додик прича о самосталности, о независности, о очигледним примјерима као што су Шкотска, Косово, Крим, каже Пицула, то су приче које се бацају низ вјетар и немају никакву реалност. Косово је у оној хрватској Југославији било Полурепублика. Па, како је Хрватска постала неовисна, тако је и Косово постало. Неописно. А Крим. Крим, каже Полупицула, то је дио Украјине а Русија је потписала интегритет Украјине.
Не каже да је договор био да нуклеарно оружје иде из Украјине и да Украјина не иде у Нато.
Као што за Републику Српску не каже какав положај је добила у Дејтону. Он, као, зна да у Дејтону нема референдума за Српску. А не зна да постоји Држављанство Српске. Да у Дејтону постоји, као што је све постојало и прије Дејтона, војска, полиција, парламент, предсједник, република, народ, територија, власт.

Умјесгто да губи вријеме У Станковића, могао би да слаже жени да је код љубавнице а да мало проучи Дејтонски Споразум.

недеља, 23. март 2014.

2768.
УХАПШЕН
ЧАВИЋ

Јутрос, нешто прије првих пијетлова, јаке снаге Режимских Даждевњака, посебне специјалне јединице, ранга батаљона, опремљене будацима, рогуљама, тракторима, косачицама, и комбајнима, ради заваравања непријатеља, ухапсиле су Драгана Чавића, једног од водича Опозиције у Републици Српској.  
Чавић је одмах спроведен на непознату локацију познату изворима блиским изворима који су захтијевали да остану непознати.
Како се сазнаје, Чавић ће бити подвргнут посебном испитању специјалаца и специјалиста за слојевите радње опозиције, за контакте и за самонаркозу и самохипнозу које резултирају егзалтацијом и умишљајем са преувеличавањем властите важности која се очитује психотеријским поремећајем и стварањем сугестије прогоњености и хапшења које само што није.
За снаге Режима посебно је занимљиво да истраже контакте Чавића и Михајљице. Већ одавно подземљем кружи информација да је Чавић на једном тајном састанку са ОНО и ДСЗ, одбио понуђени Срнећи паприкаш уз нервозну изјаву То једу само крмци у дрвеним коритима. Том понижавајућом изјавом увриједио је 20.000 ловаца у Републици Српској који неће гласати за њега. И још 40.000 њихових тетака, 20.000 њихових љубавница, 40.000 чланова њихових породица и 7,3 милиона вепрова, срндаћа и међеда које су ловци побили. Сви они неће гласати за Чавића па је то прворазредни безбједоносни, политички и изборни податак који може одредити судбину Српске.
Из минута у минут.
Чавић је лоциран када се, са ранцем на леђима, запутио на неприступачне предјеле планине Лисине, да би избјегао хапшење која ових дана масовно проводи Режим.
Аналитичари у Региону предвиђају мрачну будућност Опозиције. Познато је, наводе скоро сви, Аца Мука, Танка Купић, Тврђан Њухало... да је Чавић био генератор оригиналности у интелектуалном програмском и идеолошком сектору Опозиције.
Његовим хапшењем нестаје пријекопотребних Оригиналних Идеја којима је Опозиција мислила да побиједи Режим на изборима у октобру.
Истовремено, Иванић је такође обезглављен пошто је Чавић водио тај опозициони двојац традиционалним повицима Идеш Ли Роде.
Из минута у минут.



УТАКМИЦА 
У БЕОГРАДУ
ИГРАО САМ ЗА СЛОВЕНАЧКУ ВЕТЕРАНСКУ ЕКИПУ ПРОТИВ СРБИЈАНСКЕ ВЕТЕРАНСКЕ ЕКИПЕ "КОСОВО И МЕТОХИЈА" КОЈА ЈЕ ТАМОШЊИ ПРВОЛИГАШ У ТОЈ КЛАСИ. 1 : 1. ПОСЛИЈЕ МАЛО КЛОПА, МАЛО ПИВО ВЕЛИКО. ИМАЈУ И СВОЈ РЕСТОРАНЧИЋ СА МУЗИКОМ УЖИВО. И ПЕСМУ. ИГРАМО ЗА СРБИЈУ А КОСОВО НЕ ДАМО. ДОБИО САМ И ДРЕС НА ПОКЛОН.