субота, 29. март 2014.

2781.
ИНДИЈАНЦИ СУ
НА РЕФЕРЕНДУМУ
ОДЛУЧИЛИ ДА
ОДУ У РЕЗЕРВАТЕ

Послије су бљедолики, на седам референдума одлучивали, молећи их, да се врате. А они ни мукајат.
Шта је америчка демократија.
Свијет су потресле информације да је Обама, први црномањасти пријеседник Америке, покушао да обамане Брисел и Европу, да слаже да је Косово на референдуму извојевало своју Самосталност, Независност и Америкалност.
Најнормалније је да бомбардује Београд, Багдад и Триполи, Србију, Либију, Сирију. Али да лаже о референдуму, то се не може поднијети.
Има ту још једна ствар.
Кад тако лаже Пријеседник, како тек лаже амбасадор.
Сјећамо се, ономад, како је секретарка Клинтон лагала да су је четници на тузланском аеродрому дочекали снајперима. Четири кордона са по двјестапедесет снајпериста. Она је шпринтала преко писте ко Мерион Џонс. А писта је, послије тога, изгледала као Корчулански вез, сва црвоточна и избушена.
Кад лаже секретарка, природно је да лаже и Пријеседник.
Ствар је, ипак, практичнија. Неки писац говора није познавао материју, није никог консултовао, није знао ни гдје је Косово, мислио је да је природно да је имало референдум. Није могуће да на совјетском Криму има више темељне демократије него на нашем, америчком Косову.
Америчани, у политици имају те специјалисте, нису они ССЛ, Сам Свој Лидер, као ми. Само што немају трљача крова главића пред сексуалне односе са првом дамом.
Та силна машинерија мора да буде синхронизована. Или од СУК.
А у ширем контексту, на сјеверноамеричанском континету, не уобзирујући Аљаску и Канаду, Лаж је природна појава. Није то НЛО, па да се стално истражује је ли неко видио и постоји ли.
Лаж је довела до Киксона Никсона. То је једини пријеседник им који је импичментизован. Дотад им се још то није дешавало. И да их силују разјарени хомоси.
Европска историја лежи на Култури и Крви.
Америчка, пак, на Крви и Лажи.