среда, 26. март 2014.

2775.
ДРАГИ НАТО,
БОМБАРДУЈ НАС ОПЕТ,
ЏАСТ ДУ ИТ,
ЈЕР ГДЈЕГОД СРБИН ИДЕ,
НОСИ ГЕНОЦИДЕ

Натеру Им Јебем. Натовску.
Какви су Болесници ти креатори Непрестаног Дивљаштва, Антицивилизацијског Уништења, Програма Помора Цивила, Потпораши Фашиста и оних који су били са Фашистима у Другом Свјетском Рату, Отимачи Територија, Бомбардери Европских Пријестолница, ти Нато стратези и Бирократе Осиромашеног Духа и Нецивилизованог Метка.
Поводом 19 година од скоро тромјесечног разарања Србије и Београда (Београд је у Европи а радња се догађа пред сам почетак трећег миленијума, оп.а.) извјесна гласнокуровница Натоа је ретвитовала шиптарски позив ваздушним снагама Нато Пакта да учини то бомбардовање Срба и Србије.
Нато Пакт је тада у Србији убио 2.500 људи, углавном цивила.
Не због спречавања геноцида, јер геноцида није било, избјеглице су намјештене као и Рачак, као и Маркале, већ због формирања независно отцијепљене Војне Базе Косово.
Србија не смије много да прича о Агресији Нато Пакта на суверену, слободну, европску земљу. Као што не смије да прича о Косову. Као што не смије да прича о Криму.
Све се то, полако заборавља.
Ни Косовске Битке више нису нешто. Нарочито кад се понаваљају.
Али, овај ретвит извјесне Оане Лудеску, Дупеску, Курческу, како ли бјеше, посебан је знак који говори да Резерватски Поглед на Свијет, Однос Према Свијету као према Индијанцима, није престао бити основна животна и свака друга филозофија Америчких Истребљивача. Само је унапријеђена, технологизована, доларизована и територијализована.
И, сада, није само ствар барута и танади већ је и ствар духа, идеологије и неморала.
Нека Лудача из Нато машинерије открива сву индоктринацију, дивљачку идеологизацију, имплантирани примитивизам, трансплантацију обољелог хуманизма и закривљени поглед на свијет који постају доминанта нових токова Оружане Западне Цивилизације и Америчке Небеске Демократије.
Ради се о трећемиленијумском својеврсном хитлеризму, о духовном и практичном Путу На Исток. О покоравању или уништавању Славена и Православаца. Оне које се не може покорити и територијализовати, њих треба разорити.
А послије се наслађивати на Твитеру Вампира.
Она црвена слова Just Do It, са позадином црне ноћи, симболизују и остварују Испијање Крви по свијету.
Тај Вампиризам је једина суштина Нато Пакта.

Увијек је и била. Хладни рат и СССР били си им само добра драперија.