понедељак, 14. април 2014.

450.107 posjeta
2817.
ДАЈТЕ ИМ ОРУЖЈЕ.
И ЈЕДНУ
МИЛИЈАРДИЦУ
НА РАБОШ.

Амерички високоделатник, Мекејн, значајно је изјавио да Украјинцима треба дати оружје. То је једна конструктивна америчка спољна политика заштите националних интереса гдјегод има нафте и гдје су Руси близу на домет интерконтиненталне ракете.
Дајте им оружје.
Ако имају оружје, или га неће, бомбардуј. Послије кажи Није одобрио Савјет безбједности УН. Претходно нађеш Шредера да каже како је било неправди према тој и тој држави. Онда Држава легне на руду. Инконтиненција. Од среће.
Има сто начина.
Али сваки начин почиње са оружјем.
Украјинска Копилад, ако имало има људскости у себи, и савјести, сада, вјероватно, размишља о томе како су копилантски поступили када су узели паре и правили уличну демократију која се изродила у губитак Крима и која пријети распадом земље. Сад се установило да пола Украјине говори руским језиком. Ти Руси су много добри људи. Мајка Русија им иза леђа а они пристали да живе са Украјинцима. Који хоће да их воде некуд. И сад их зову терористима. Агресори су то. Ви не знате. Треба да ангажујете Јована Дивјака. Он зна шта је борба против агресора и формирање Армије од Жгадије.
У међувремену су паре попили. Јулија изашла из затвора, иде на изборе. То ће уновчити. Сиротица. Кличко неће на изборе. Мало ће погледати рачуне у Њемачкој.
Американци одлучили да Остатку Украјине дају једну милијарду долара. На зајам.
Милијарда долара значи Украјини као кад Шкот прдне у издувану гуму од бицикла. Јер му је скупо да купи пумпу.
Размишљао сам о тој Добротворној Америчкој Милијарди.
Да и ми овдје направио Украјинское Сраније. Па да се у тој фрци одвоји Трећи ентитет, није добро да се одвоји Српска, Србија би добила трудове, а да БиХ добије милијарду. Онда ми је ЕСИ, Економски Свјетски Институт Алекса Милојевић и ортаци, израчунао да би БиХ припало 13.764 долара. На зајам. Јер БиХ није велика земља као Украјина.
Ејебига.
Америчани се извјештили.
Учине тако да изгледа да неко други држи Штап, Руси или Срби. Док он држе Штаб. А себе представе као да носе мрквице и рукавице.
У том процесу сви постанемо украјинке. По занимању.