субота, 19. април 2014.

2830.
ВЕЛИКА
УПОТРЕБА
ИЗБЈЕГЛИЦА.
НОЋУ ПОВРАТНИЦИ,
ДАЊУ ИЗБЈЕГЛИЦЕ.
СКАДАР НА
МИЉАЦКИ.

Очито је да Сарајевски Политички Круг, Америчка Амбасада и Охаер, Републику Српску схватају као Фејсбук. Отвориш налог и нико ти не може ништа. Радиш шта хоћеш. Нико те не пита ни гдје си, ни одакле си, ни да ли си заиста Мајко Мајковић или Сурло Подсвитњак.
Поводом Одлуке Владе Републике Српске да се провјерава истинитост и тачност пријаве боравишта и обитавалишта на територији Државе Српске, узбунио се цијели Чадор Сарајево. И нова зграда АмАмб.
Демократе са Миљацке захтијевају од Охаера да Одлуку поништи. Прво, јер је то одлука Мрске Републике Српске. Друго, јер је у супротности са сарајевским схватањем Дејтонског споразума. Треће, јер је противна Слободи Предизборне Манипулације што је постала систематска политика Бошњака који хоће да у ту превару увуку и Добре Муслимане.
Од почетка Звјезданих Ратова Братства и Јединства у БиХ траје употреба муслиманских избјеглица. Једним огромним дијелом од њих су избјеглице начиниле Есдеаганлије како би се Срби оптужили за Четничко Чишћење.
Док су муслимани, у тим џамијским крајима, свако јутро Србима организовали причешће, нафору, кувану пшеницу, орахе, мало црног вина и свијеће, само да не избјегну.
Сада се те несретне муслиманске избјеглице користе као посљедње артиљеријско, дакле, далекометно, оруђе против Срба и Српске. Ако то не помогне, све је отишло низ Миљацку. А Мостови осташе.
Тај федерални закон о повратницима, Закон о држављанима Друге Државе, што нема нигдје у свијету, смишљен је као гаранција избјеглицама у току процеса Предизборне Манипулације.
Добијаћете и даље здравствену цркавицу и све остало, само се пријавите код Четника.
Неће вам нико одузети ваша понижавајућа права.
И даље ћете бити избјеглице. Не брините.
Ноћу Повратници, дању Избјеглице.
Скадар на Миљацки.
Само чуда да се десе. Да Миљацка Гласове пронесе. Мало Миљацка, мало вреће.
Такву Анадолијску Анархију предаустроугарског времена подржава Нова Зграда Америчке Амбасаде, Стара Ћенифа Охаер и СПК, обогаћен Осиромашеним Првим Мартом.
У каквом су нескладу Еуропска Просеранија о правима Сејдића и Финција да се кандидују и о правима једне цијеле вјерске политичке номенклатуре да манипулише бирачима и изборима.