понедељак, 14. април 2014.

2814.
ЗАКОН О ВОДИ
НА МАРСУ

Федерација Босне и Херцеговине и Херцег и Босне, усвојила је неки првомарташки закон о правима повратника у Републику Српску и Дистрикт Брчко.
Онај брадати Првомарташ, Фашистокумулус Суљагић, позива Српску да и она донесе закон о правима повратника, Срба, у Федерацију.
И ја мислим да је то добра формула.
Српска би, на примјер, могла да донесе Закон о употреби сунчаних рејбанки од стране Комшића и Изетбеговића. Да се не деси да један носи а други не носи. Па Анђолица сва збланута.
Или да Српска донесе Закон о Трећем Ентитет у Федерацији. Тако ће и Хрвати бити на броју а и Бошњаци се неће исклати око тога ко је дозволио подјелу Земље. Беземљашима.
Чак и да је БиХ јединствена земља, као на примјер Њемачка, да је функционална упиздуматерну, да је демократска у смислу непостојања ничег живог осим грађана који имају руке дуге по седам и по метара, то им нарасло од сталних загрљаја са сумњивцима друге вјере и нације, не постоји у свијету начин да један територијални парламент доноси законе који важе за оне који живе на територији другог парламента.
Прво ту другу територију треба окупирати, укинути јој парламент и сваки други начин владања па доносити законе који важе за тамошње поданике.
Свака прича о политичкој артикулацији међу Бошњацима, о страначком систему, о политичком систему, о плурализму идеја, програма и идеологија, непостојећа је прича када је могуће да се овакав Закон провлачи у усваја у федералном парламенту. Када је могуће да Првомарташи диктирају такве будибогснамице свим уобичајеним странкама.
Непостојећа је прича чак ни о грађанима. Да не кажем муслиманима или Бошњацима. Неко би хтио да управља тим људима кудгод да оду. Да их користи као сурогат, приручно средство.
Чим се нека популација ставља у посебан закон, Јадна Јој Мајка.

А о понашању према Републици Српској да не трошим типке.