петак, 21. март 2014.

2765.
КРИВАТИЗАЦИЈА,
ДЕА, НАРОКОБОСИ
И ГОЛИ, НАЧИНИ
УПРАВЉАЊА
НДД СФЕРОМ

Замислите ситуацију да се Мара истовремено увати за Стокураца.
Штаби се догодило Мари. Не. Не би јој се догодио никакав секс. Мара би излудила.
То се данас догађа свијету, вијеку и појединцу.
Информације и манипулације смјењују се у таласима. У ритму пулсирања атома кварца.
Прво смо се сви збланули како Америчани прислушкују све живо и неживо. Своје непријатеље и своје савезнике. Како имају уграђене одашиљаче и под обријаним пазухом Мадоне али и под репом краве Жујаве на Мајевици. Мене је коначно схрвало кад сам сазнао да прислушкују и Ангелу Меркел.
А онда, наједном три недјеље нико не може да нађе филипински авион. Ни један радар, ни један сателит, ни једна тајна служба не зна гдје је, нису чули никакав сигналчић. Као да се срушио на рубу свемира, одмах након Великог Праска па, због велике свјетлосне даљине, сигнал још путује, иако  је у међувремену нестала и планета на коју је пао.
Једна од тих дезинформативних навала је и Приватизација. Ми, сви, будале, мислили да је то ствар Демократије. Јер Држава и Партија су Тортура. Гулаг. Аутократија. Приватизација је све. Странци који овдје царују, као и на другим територијалним светиштима, инсистирају на Приватизацији. И приватизовало се. Ми, сви, будале, мислили, кад буде приватно процвјетаће.
Заборавили смо да питамо Ко има паре за Приватизацију.
Лопови. А ко ће имати. Тако је и Шарић учествовао у Приватизацији.
Али јебеш лопове. Није био циљ да се од лопова праве лопови јер су они већ лопови. Цијљ је био да се ослаби НДД, Нација Држава Друштво. Кад све распродаш, шта ти остане. Порез, рећи ће наивни бруцош на економији. И радна мјеста, додаће његова цура из провинције. Остане ти Го Курац. Не кажем теби него њему.
Не остане ти ништа. Држава постаје неважна. Кад нема ништа и нема чиме да управља. Ко постаје важан. Пита студент.
Па. Онај ко располаже Шарићима и Шаруљама. Ко је створио Шарића. Они који прислушкују сваки телефон. Јер. Кокаин и Хероин су данас најпродуктивније и најекспанзивније идеологије. Кокаинци свих земаља.
У свим тим пљусковима и поплавама Информација и Дезинформација, заборавимо да се запитамо, како то да је Шарић дошао авионом најмоћније Српкиње која је некад радила у ЦИА а сад жари и пали приватном фирмом коју је формирала ЦИА. Тако пуцају инфо. Па дошли и снимци. Па он у авиону био љут на двојицу политичара. Па ППВ зна да ће Шарки бити иза шарки а ППВ, Прави Председник Владе, не зна.
Ко влада Србијом.

Ејебига. Не зна се ко влада једним обичним Боингом 777 а ти ме питаш за НДД од десет милиона становника.