среда, 19. март 2014.

2760.
ГЛАВНИ ЦИЉ
СУ КРВАВИ НЕМИРИ
И РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Дабоме да је тешко доказати да је Хасо, један од првобораца Бошњачког Палежа, палио Кантон само како би се запалила Република Српска.
Ако ништа, паљевински догађаји у Мостару то доказују. Циљ је била цијела БиХ.
А све што се ради на подручју цијеле БиХ, усмјерено је на девастирање Републике Српске. Чак и повика на кантоне и жупаније у позадини има Републику Српску. Чак и када кажу да је скупо имати десет влада и сто министара, мисле да је скупа Република Српска. Скупа по БиХ.
Бодо Вебер, њемачки аналитичар, у свом посљедњем сарајевском медијском просеранију, каже да Ако икад избију немири у Републици Српској, биће крвавији него у Пет Кантона. Помињао је и репресије српскијанске полиције на спречавању преливања Бошњачког Палежа.
Иако је Бодо Вебер, њемачка Тања Топић, ономад одбијао да неко у Минхену планира радње и разградње у Републици Српској, јер је то само спин Додикових доктора, а недавно за НСПМ тврдио да њемачком министру иностраних дјела БиХ није у првом фокусу, Њемачка Мрежа овдје ради озбиљан и дугорочан посао. Управо њемачке фондације дјелују интрапартијски и интерпартијски, магнетишу људе, пробирају погодне и употребљиве, школују и образују. Не одустају. Њихов дугорични пројект је Унитаризација. Фридрих Еберт Штифтунг, годинама се убијао да споји СДП и СНСД. Па макар да причају о цицвари. Циљ им је био увући јаку српску странку у Унитаризацију. Без обзира што је то пропало, ФЕС, и други не одустају. Њихов рад је као ледени бријег. Само је врх видљив.
Зато Бодо сере.
Циљ је управо то што је он рекао.
Излануо се.
Крвави немири у Републици Српској. Чиста Украјина.
Ако при томе треба нешто попалити по Федерацији, а помоћи ће Унитаризацији, Функционалном Дтржавном Нивоу, како јуче прича Прдоња Педи, потпалиће се.
За унитаризацију можемо жртвовати и Радончића.
Крвави Немири у Републици Српској су опција на којој се озбиљно ради годинама. Јер њих није лако организовати и морају бити перфетктно припремљени.
Зато Република Српска треба бити опрезна. Недавни неуспјех не значи и одустајање.

И ако их не буде до избора, може их бити послије избора. Нарочито кад Опозиција, Потопиција, Мисија и Нудигузје не учине ништа на изборима. Прогласиће их покраденим и лажираним и тражити крв.