уторак, 18. март 2014.

2758.
ХАЈКА
НА МАЛОГ
СНСД МАРКА

У Републици Српској живи једна мањина од триста хиљада људи који гласају за Есенесде, а пола их је њихових чланова, и сви они су Криминалци, Фашисти, Корупционаши, Пљачкаши, Непотисти, Нељуди, Гебелси, Трактористи и Диктатори.
Остали, укључујући и форумаше разних портала, Часне Сестре су, нико се никад није јебао, ни у дупе, ни близу дупета, нико никад није прднуо у аутобусу нити пљунуо на асфалт, нико није слагао родитељима о разбијеном прозору, нико никад није узео паре у руке ни помисао о превари у главу.
Исус, кад их погледа одозго, поцрвени од стида и срама. Дође му да се врати на крст.
У ону прву групу доспио је Мали Марко из Приједора који има дванаест година и који је изразио жељу да се учлани у тај СНСД. А СНСД је фашистичка странка која трује дјецу, каже ник Приједор, на Фронталу.рс, болесник који непрестано шаље коментаре разграђеног ума, чуди ме да Фронталерси то објављују, јер ова изјава је за Суд.
И други покушавају да оптуже СНСД за злоупотребу дјеце.
То говори о ортодоксији која влада умовима.
Каква злоупотреба. Мали Марко се зајебава. Њему је занимљиво да прича о СНСД-у, као што је иначе у његовом добу занимљиво да се изјављује да ће кад одрасте бити ово или оно.
А и медији. Све Го Курац.
Кад цурица од дванаест година роди дијете сви објављују, нашироко, са детаљима, ко је, одакле је, како је, с ким је. То није Употреба Дјеце. Да ли је закључак да можемо да јебемо дјецу а да дјеца не смију да причају о СНСД.
И зашто нека баба са 96 година, која је у инконтиненцији већ четврт вијека, може да буде члан странке а момчић не може.
Какве поремећаје имате у главама.
Колика је ваша мржња према СНСД-у.
Како мислите да ваше накривљене главе и свијести можете да претворите у неслободу за дјецу. Не могу ништа док не наврше 18 година. Осим да се јебу, пуше, пију и дрогирају.
Да ли мислите да ћете се излијчити преко дјеце.
За вас је СНСД дијагноза.

Тражићу од удружења психијатара да то преведу у шифру.