среда, 19. март 2014.

2759.
ЗЛОЧИНАЦ ПЕДИ
ВРАЋА СЕ НА
МЈЕСТО ЗЛОЧИНА

Стари Краљичин Прдоња, Педи Ешдаун, некад високи шпијунски намјесник у БиХ, креп-копија Калај Анексора БиХ, агент-провокатор, познат по томе што није знао да тумачи ни Веселу Свеску, иако је био надлежан за тумачење, и поштовање, Дејтонског споразума, цивилног дијела, али још познатији по томе што је безочно, ко да је Америчанин, ПММ, кршио Дејтонски споразум и Устав Босне и Херцеговине, стигао је у Сарајево.
Тамо су му аплаудирали демонстранти.
А медији кличу Добро Дошо Педи.
Ешдаун је учествовао у неком међународном Фолуму а за медије је лансирао разне, углавном познате, просерице.
Мора се мијењати устав, државни ниво мора бити функционалан. Мора бити јединствен. Унитаран. БиХ мора да иде у ЕУ и НАТО. И да поведе Копању и Ању.
Русија је, каже даље Педи, очито одустала од БиХ у ЕУ.
А најсумњивија је прича то што Русија даје Кредит Милораду Додику, који је пред банкротом. Тако је почело и у Украјини, анализира Педи. Као врсни економист, учио економску осмољетку код Дебеле Берте, Педи тврди да ће Српску, Србе и Додика убити четири пута већа руска камата него што је она Емемефова.
Јеси нашо коју ћеш камату да укиваш у звијезде.
Руси не траже ништа а Емемеф тражи да се нагузујеш приликом сваких разговора. Кад сам био мали питао сам Томана шта је Стенд Бај, СМЈ. Јеси глуп. То је Стани Ба. Оће да те нагузи па немере кад се мигољиш и вртиш.
Сад је Педи дошао да нам баца димне кримске бомбе. Да плаши наивне сарајевске домороце и абориџине отцјепљењем Републике Српске коју кредитирају Руси.
Руси су овдје покренули Рафинерију.
А шта су они, Високи Представници и Међузај, покренули. Покренули су Суд и Тужилаштво БиХ, покренули су БХТ, покренули су реформу војске и полиције, покренули су мастодонтски Савјет министара па има ко мрава, цијели мандат некога смјењујемо, покренули су општу поплаву српских надлежности на мостове Миљацке, покренули су конститутивност у свакој шикари, покренули су Мостар, покренули су Федерацију, покренули су Комшића и Лагумџију.
Сад би још да покрену ЕУ и НАТО у Босни.

Само та ситница, због које је и почео сав покољ међу Братством и Јединством, недостаје.