субота, 22. фебруар 2014.

2696.
СКРИВЕНЕ ОПАСНОСТИ
ГРАЂАНСКОГ
УНИТАРИЗМА

Међународна Заједница и СУК, Сарајевски Унитаристички Круг, већ дуље вријеме покушавају да јавно не изазивају међунационалне тензије а да на сваки начин покажу ко је Газда и Газија.
Стога су са политичке сцене нестали или су склоњени Силајџић и Церић, напримјер. Стога муслимански интелектуалци не износе више своје ортодоксне кољачке ставове према Србима. Стога се на сваки начин покушава приказати мултиетничност па макар ћириличним транспарентима у Бошњачком Палежу. Стога се и код Срба онемогућавају они који су Ортодокс Сербс. Александра Пандуревић, напримјер. Стога је наивне и глупе, издајничке телевизије, преплавио  талог јевтиних и аматерских турских серија. Стога се ставила под контролу порталска заједница, преко оглашивача, којој се диктира шта ће и како објављивати. Стога је покренута акција да се уведе јединствено уредништво интернета како би се онемогућио језик мржње, у складу са најбољом европском праксом. У Хравтској и Србији нико не смије, званично, да прдуцне о распаду БиХ.
Све Бихара и све Цвјета.
ЈММ. Јебало Мачку Матер.
А да би се показивало ко је ГИГ. Е, за то имамо Медџидахедине у Суду и Тужилаштву БиХ, имамо постројбе за напад на српске кадрове (Зубац), за напад на сваког ко није ухапшен и транферисан у Хаг (Миловановић), имамо Антигрб Ханџар Дивизију, имамо ВНИ, имамо Националну Групу Предмета, имамо Бохсански Јехзик...
Страхтези су процијенили да чистом националном борбом муслимани, Бошњаци, не могу да постигну ништа. Прије свега, свијест о Националном код Срба и Хрвата на веома високом је нивоу. Да не кажем традиционалном. А да свијест о Националистичком не помињем. Друго. Кад се ННБ, Наша Национална Борба, развије до одређеног ступња производних снага и крвничких односа, на сцену ће ступити Хрватска и Србија. А за Бошњаке нема ко.
У том склопу је и ниподаштавање свега што Република Српска уради. Из Сарајева. Али. То се ради и из Републике Серпске. Непрестаним ниподаштавањем, Република Српска је дошла у ситуацију да је свеједно, или да је отишло у негативну страну, то што је саградила или гради аутопутеве, што је изградила Тунел Чемерно. Што неко инвестира у енергане.
Ниподаштавањем треба отворити пут ка општем нихилизму. Све је пропало, све је опљачкано, све је црно.
Нихилизам је Ауострада Дел Соле за грађанско уједињење БиХ.
Бошњачки Палежници непрестано серу о социјалном бунту који је ујединио Све Грађане БиХ.
А кад вас помилују по Грађанским Јајцима, знајте да ће га страга завући ко заорањ. Томан, Еп о јајцима, слика трагедије 793.
Власт у Републици Српској, јебига, кад ја нисам власт, требала је прије новогодишњих и божићних покоља, с првим жутим лишћем, начинити, властитим снагама, истраживање социјалног стања и социјалног мишљења. Па би се показала права слика која би сада могла да буде аргумент у корист народа и јавности.
Јер. Онако како пропагира Сарај и како лелечу овдашњи опиздиционари, све је већ одавно пропало. Мртви сахрањују мртве. Народа више и нема. Само Режим на власти, који пљачка.
Та Грађанска Унитаризација мора да се детектује сада, док је мала, МЈЈ.
А као превентива, Срби и Српска не треба да насиједају на шарене лаже С&С, Странаца и Сараја.

За изборе не треба кандидовати ПП. Помирљиве Пичке.