четвртак, 20. фебруар 2014.

2693.
ПЛЕНУМОНАНИЈА

Огласио се и Сејо Сексон. Нема која се мрака није огласила поводом Коначног и неопозивог демократског социјалног протеста грађана Федерације. Ја, лично, нисам ока склопио откако је плануо први шток у Тузли. Хоће ли се јавити Сејо или неће.
Сејо Сексон је ласерска концентрација Пленума. Ми смо довели те људе, ми их морамо и отјерати. Мада би Пленум требао да се зове Планум. Све што плане, Планум је.
Сјећам се добро, кад је Алија Изетбеговић ишао код Сеје Сексона. Шта ћеш тамо, Алија. Да тражим допуштење да Жртвујем Мир за БиХ.
Толико је битан Сејо Сексон. Ко и Мујо Куртон.
Чини ми се да сви траже Кличка.
Моја Висока Представница за Нато Пакт ме упозорила да се и Кличкова партија, шта ли, зове Удар. Као и онај Удар из Тузле. И да нико у медијима не помиње Нато у вези са сиријским догађајим у Украјини.
На ријеч Американци свима пелене постану топле и течно жуте.
Очито је да су и овдје на сцени Тихе Вјежбе Нато Пакта.
Вјежба се увођење изванполитичких личности на јавну сцену, аматера, дудука и бедака. Вјежба се елиминација воље народа. Јер сваку и добру и усрану странку у БиХ бирао је народ, бирачи, на слободним демократским изборима.
По којој диктатури сада Пленумаши забрањују члановима политичких странака да присуствују њиховим платонским пленумским изливима љубави према демократији.
По томе што је то Украјинска Технологија Нато Пакта.
По томе што је то генерална проба за цијелу БиХ.
Република Српска треба да отвори очи и на гузици.
За два дана се Федерални Канистер може организовати у Републици Српској.
Толико се за ове двије деценије накотило копилади овдје, која је на сиси, цуцли и дуди страног запада да не треба много муке да се дигну мастурбанти, настраници и анархисти који и не знају да су употријебљени већ су увјерени у истинску слободу, демократију и отпорњу властима и диктатури. Као и они, који су се окористили од власти, што су увјерни у своје заслуге за неучлањену социјалдемократију, слободу, независност и курац палац.
Добро. Јавио се Сејо Сексон. Још да своје мошљење у сарајским медијима да Милијана Кос.

Па да миран идем да гледам Ифет.