четвртак, 20. фебруар 2014.

2687.
АМЕРИЧКА УКРАЈИНА,
НОВИ ФРОНТ
ПРОТИВ РУСИЈЕ
ИЛИ ПРОТИВ ЈЕБЕШЕУ

Барак Обама је у Мексику запријетио Украјини да не употребљава силу против Мирних Демонстраната, иначе ће осјетити посљедице.
Не знам колико Обама познаје америчку Историју Пријетњи. Али. Шпанија је имала несрећу да је тамо негдје у трећој деценији двадесетог вијека, чини ми се, уз обалу Кубе изгорио велики амерички брод УСС Мејн. Америчани су онда јебали матер шпанским трупама уз пријетње Сјети се Мејна. Мада никад није доказано да је шпанска колонизаторска армада имала ишта са експлозијом и ватром на броду.
Питање је Шта је америчко изгројело у Украјини.
Не знам да ли је Обама, послије дужег гледања у Бијонс, без наочара за аутогено заваривање, мало ослијепио, али је тешко, послије данашњег дана, у Украјини уочити Мирне Демонстранте. Чак ни Мирне Демоне.
Видјећемо како ће се даље догађаји развијати. Америка је уложила много у пројект Сиријанизације Украјине.
Један од сценарија свакако је дуготрајни грађански рат који би имао неколико сврха. Враћање дуга Русији за Сирију. Исцрпљивање Русије. Опкољавање немоћне ЕУ.
Мене занима колико је америчка политика једнако безочна и према Русији и према ЕУ.
Након финансијског удара на околне ЕУ земље, и након оне пристојне америчке даме, могу да је импровизовано назовем Лејди Јебешеу, а у сазању да Америка користи ЕУ искључиво за Натолизацију европских, комунистичких и социјалистичких отпадака, тешко је наћи разлику. На тлу ЕУ су меричке војне базе и ракете, које се зову Нато Базе али то не мијења суштину. Америка шпијунира ЕУ као и Русију. Ако почне Највећи Рат, прије ће страдати Европа него што ће Америка разрушити Русију.
Ако нема разлике између односа Америке према Русији и ЕУ, суштинске, не говорим о појавној, театралној и љубавнозападној, онда се нека Украјина може појавити и на другом мјесту. Овај пут са ЕУ као првим Циљем. Права Украјина је инсталирана са Русијом као првим циљем.
Најизгледније је да се појави на подручју Босне и Херцеговине. То би била веома ефектна парализација Европе а значајно би утицало на покоравање и припитомљавање Србије и Хрватске.
Овдашња срећа је само у томе што су Србија и Хрватска већ знатно ујаловљене па се од њих и не очекује неко трзање задњим ногама. Али. Ако требадне колијенчити ЕУ, ту смо.
Форсирање Канистер Федерације, односно Бошњачког Палежа, не личи ми баш на регулатор октобарских избора. Или на само то. Има ту још потенцијала.
Не треба заборавити да су све Сирије, осим Судана, имале мултинационалне и мултивјерске миљее. Босна и Херцеговина душу је дала за дуготрајан регулисани међунационални и међувјерски рат.
Коликогод се чини да ја претјерујем толико се мени чини да Сарајевски Политички Круг о томе уопште не води рачуна.

Или води. Па је припремио нову Жртву Мира.