субота, 15. фебруар 2014.

2673.
ТРИ АСА,
НИГДЈЕ СПАСА,
НЕКА ВИСИ
ФАХРУДИН

Занимљива је актуелна Тројка СПК, која јури кроз ноћ, Фахрудин, Златко и Бакир.
Бакир је политички мистицист који тиме надокнађује апсолутно несхватање политичких координата, неразумијевање Сфере НДД, Нација Друштво Држава и декорпорираност у европске цивилизацијске слојеве. Бакир је Факир на путу ка Дервишу, без обзира што је чврсто прикован за многе земаљске ствари, толико стране вјери, мистицизму и аскези.
Златан је најурбанији Лик Из Тројке. Он је обичаје, технологије и релације сарајевске калдрме, раје и чаршије издигао на ниво универзалних принципа, универзалних за овдашње појмове, и технолошки их прилагодио за велике друштвене групе као што су политичке странке. Урадио је то креирајући софтвер о начину како се у дугом периоду остаје Јахач Једног Седла.
Фахрудин је Вук Санџак Стрита. Али још није ни на пола филма. Сви кажу да је криминалац и упиру прстом на Тиорањ, Око, Ово и Оно али нису се показали са доказима. Фахрудин не само да зна са торњевима и ловом већ зна и са јавношћу. За сто копаља унапријед шије Факира и Злакира. Бакир је у комуникацији са јавношћу у римском бунару а Златкова комуникација је чаршијских размјера. Валтер. Фахрудин шаље популистичке, јасне, сецирајуће поруке. О њима се не расправља да ли су гранит или пјешчар. Мора се размишљати о њиховим ефектима.
Фахрудин Радончић је оптужен да је организовао Бошњачки Палеж али за то има доказа као и за Силајџићеву Милосаву. Морају се појавити мало бољи аргументи од оних поје просипуцкају сарајски медији.
Сада је оптужен, покретањем иницијативе о његовој смјени са мјеста члана Савјета министара, и да је медијски најбоље искористио Палеж.
Што је тачно.
Након почетног несналажења и лутања Фахрудин је узео медије у своје руке и до данас их, као и саму сарајевску јавност, држи под контролом.
Бошњачки Палеж јесте организован са панбосанскохерцеговачким намјерама. Хрвати и Срби нису се нешто показали. Али је организован и са намјером да се преузме власт у Бошњачком Политичком и Народном Миљеу.
Да је успио први дио плана, успио би и други. Овако, нико се није дочепао Бошњачког Кормила па се сада покушавају међусобно рањавати праћкама, каква је Фахрина досјетка о Златковој Великој Нужди и Златково објашњење формирања и неформирања Фахриног Кризног Штаба.
Реално, Фахро им је највећа опасност јер је схватио да не треба играти њиховим дриблинзима и на њиховом игралишту. Мада то не јамчи преузимање и њиховог гласачког тијела и Бошњака, а муслимана поготову.

Сада га се настоји разапети на полумјесец што би најбоље било за Златагана. Јер је он највећи кривац за политички и општебошњачки хаос. Његова политика би слудила и ростфрајне силосе а камоли НДД Сфери неуки народ.