среда, 12. фебруар 2014.

ФРАНЦУЗИ ПРЕЉУБ 
ПРЕЛИЈЕВАЈУ У АМЕРИКУ.
СПЕЦИЈАЛНИ РАТ. СТЈ.
Пошто су се опекли у случају Великог Саркозија, сви Наполеони су велики, осим оних који су напола, па се искандализовали и сада са Оланом, Французи желе да Вал Прељубе и оправдано курвање пребаце на територију Мрског Западног Надвезника. Који их, подмукло, прислушкује као да су биједни Колаборационисти.
Објавили су вијест и фотке о Обами и Бијонс и саопштили да су они у љубави, прељуби и превари. И да ће о томе писати и Вашингтон Пост. ВП је рекао да неће писати. Одбија да носи Канистере Бензина против своје Владе и Владара. Није Обама рашчупан ко Никшић.
Не знам. За мене је Прељуба увијек била Љубав. Нису Мушко и Женско Крпа и Закрпа па да се споје силом прилика. 
А не знам ни за Бијонс. Нисмо се чули откад ме оставила и отишла са оним Репероњом.
За Обаму знам. Кад га видиш, видиш шпицлова који погледом пресијеца гуму од гаћица. Фејс му је, и скулптурално, оријентисан у вертикалној равни и усмјерен на циљ комуникације. То је искористио у политици, у говорима и у придобијању симпатија.
Видим то и на фотки са Бијонс. Иако је у првом плану потиљак. А и потиљак је знакобитан. Само се стари олињали женољупци тако прецизно штуцују. Знају да ће се љепотица окренути за њим. Није се он тако иштрицкао за Путина, небојсе.
А сад истрага потенцијалног мјеста злочина.
Бијонс је чврсто прихватили и стисла Обамину руку. А он је отворио цијели длан да је прихвати. Чиме је рекао Сав сам на располагању. Имаш ме на прегачи. Жена која да руку, даје све. Постоје само мушкарци који то не знају и не схватају, па оду, ко ћорава кучад, за нечијим колима, умјесто са Љепотом. 
Њено лице као да каже Учини све то што ми причаш и што до мене стиже као жеља твоја, понизно и уживајуће чекам то. Његово усредсређено лице, нарочито сабране, скупљене, очи и усне, као нишани љубавног бацача пламена, одашиљу знаке о томе да је већ гледа без одјеће, она је мало стидна због тога, да ће је изгрицкати и изваљати, излизати и изглабати, ко дијете Плазму.
Послије ће га есемесом питати Шта је Плазма.
Не знам шта ће рећи Мишел. Али гдје има Канистера, има и Никшића.