четвртак, 28. новембар 2013.

2496.
ОЧЕРУПАО
ИХ ЧЕПУРИН
 

Руски амбасадори у Србији не падају у несвијест као амерички и БиХ. Руски амбасадори у Србији покушавају да тргну српску државу, да је опораве, док амерички амбасадори у БиХ, настоје да сруше државу Српску.
Сва се Сербија воздигла на ноге, пошто је Чепурин одржао благоглаголеније на извесној Академији безбедности. И рекао, отприлике, да нико луд неће да жени девојку која на свадби диже свечетири у ваздух.
Сва се проевропска, проатлантска и проамериканска Сербијица одмах упишала и унередила. Плаћеници се похватали за кесице дуката, магленице србијанске јавности потежу исчуђенија о недипломатском језику, о дипломатској неучтивости а неурознијим белокућашима привиђа се Конузин, такође један зајебани, претходни, амбасадор Русије.
Није шала. Дошло доба да не пуше Клинтону. Већ да Америка пуши. Марлборомен.
Након неколико великих геопоена Русије, Сирија, Иран, Украјина, не узимајући у обзир бриге због Кине, Америка мора да прими к знању да постоје Црвене Линије. Једна од њих је и Србија.
Русија је јасно дала до знања да неће толерисати окупацију Србије од стране Натоа. А пошто је Србија већ дуље време унезверена, они то саопштавају баш Србији а не Америци.
Притајене Доларџије у Србији наједном су се нашле у необраном тиквењаку.
Пошто је Русија отпочела градњу Јужног Тока кроз Србију а Кина, путем највишег званичника, писала јавности Србије, што нимало није случајно синхронизовано, и пошто чак и Веља Илић види да су празне приче о томе да улазак у Нато доноси стране инвестиције а да је највећа корист, засад, од еуроатлантских интегратива, само Елгебетанија, Педерски Слет, очи и ум више се не могу држати замазани и замућени.
Србијанска јавност мора да се тргне и Новом Веку погледа у очи.