понедељак, 26. август 2013.

2298.
ГАТАРЕ
СЛОБОДНЕ
ЕВРОПЕ
 

Само се још Хамас и Асад нису заокупили Додиком и рушењем Режима Есенесдеа.
Амбасадор Дека Мун од себе је створио хероја, шехида, СТЈ, у борби против Додика. Исфрустриран је. Додик прича једно, прича друго, прича треће. А не ради ни прво, ни друго, ни треће.
Нису му рекли да је било АмАмбова који су падали и у несвијест па нису ништа постигли.
Иди биди савјетник.
Сарајмедији анализирају како је Америка подржала Додика па како је Америка одбацила Додика. Бука мјесецима бучи о томе ко је Додик. Открили Америку. У ери интернета свака будала зна ко је Додик. На друштвеним мрежама чудо. Додик и Ћери Мањаче пјевали у завичају Петра Кочића. Зна и Бакир да пјева. Нек се мало вати микрофона.
Радио Слободна Европа, путем доброг чојека Омера Карабега, експлоатишу га, начинила мост између двоје аналнитичара. Тања Топић, Ебертова Плаћеница и Александар Трифуновић, Бука, исто нечији плаћеник. Мада не знам како Мост. Кад је то све иста обала.
Углавном. Расправљали о свему и свачему. Онако аматерски. Уз рахатлокум.
Да би у једном тренутку Бука Трифка ускликнуо Сад све зависи од грађана.
Дакле. Курчићима напаћених грађана треба млатити глогиње.
Задивљује ме та патогена опсједнутост побједом без побједника. Да би се побиједио, срушио, како воле демократски да опће политички кретеноиди, Есенесде и Додик, неко треба да побиједи. Треба да постоји Побједник. ММЈ. Му Јебем.
А Побједник се не може измислити. Да може, Мун би га измислио, макар сву браду почупао.
Ну. Топићка и Букићка имају рецепте за опозцију. Један је Ми ћемо грађанима Републике Српске вратити оно што им је отето. То би требала да каже опозција. Није речено да ли то укључује и СФРЈ и Кредите зеленог плана. Други рецепт је Бићемо другачији, дајемо ријеч да ћемо бити другачији, и држите нас за ту ријеч. И то би требала да саопшти опозиција. А Сорош и остали подржаваоци цивилиног друштва ће донирати пелене за инкотиненцију. Јер када се то саопшти грађанима Српске, сви ће се упишати. Што од среће. Што од тога да не могу дочекати Побједу и Рушење.
Ко вас плаћа. Јебо вас ћаћа.
За такве Веселе Свеске смијешно је давати паре. А и те валове Слободне Европе.
Знам да су на Балкану избори апсолутно неистражена и непозната флора и фауна.
Чак и за многе лидере и актере истих.
Али ово што демонстрирају поједини аналнитичари, равно је замислима Малог Ђокице о Дефлорацији Тета Божице.
Избори су још до краја недешифрована плетеница ДНК, гдје су Д друштво, Н нација а К варијабилни умножак који се креће од стварног К до комплесног конгломерата реалних и подсвјесних спознаја складиштених током најмање једног мандата и пуштених из боце дан прије дана избора.
То је најкраће што могу да кажем.
А да аналитичаре не учиним глупљима.