среда, 21. август 2013.

2285.
КО У СРПСКОЈ
ПОМИЊЕ РЕЖИМ
СА ЕМИРОМ ЛЕЖИ
 

Отворим очи, јутрос, у интернату, Интернет је постао својеврсни инернат, не мораш никуд ићи, све имаш унутра, велику нужду, малу нужду, болести, лијекове, храну, секс, лажи и кал, кад, видим, двије могуће трагедије.
Можда неће бити избора. Комшић је можда Србин. Ејебига. Ако и то буде, отићи ћу на Сурчин да лично дочекам Шешеља. Ако не крене пјешке из Хага.
Свакакви закључци, поптуно реални, без повјерљивих сноуденпејпера, могу се извући из медијског брлога. Добро, ова два отпатка су незанимљива. Али.
Емир Жица Суљагић, из удружења Први Вермарт, кренуо на Додиков Режим. Позива на општу мобилизацију, и хистеризацију, како би на Опћим изборима, Емирови су сви уназад двадесет кољена, говорили Опћи, Опћенито и Уопће.ба, имали најмање двадесет милиона бошњачких гласова и тако срушили концепте СНСД и СДС. И Додиков Режим, који истребљује муслимане у Источној Босни. Гдје му је то, ЈГН. Јебла Га Нафака.
Јебеш и Емира. Ријеч Режим је занимљива. Ко, оно, у Репулбици Српској, употребљава ријеч Режим. А.
Како се иста сиса даје разној дјеци.
Како су медијски иступи, колумне, политчке концепције, ставови и остале просерице, пуне обавјештајних рукаваца, димних бомби и црвоточине.
Као код Оног Васковића. Сваки трећи текст на блогу је, у ствари обавјештајна процјена из провинције. А да би замаскирао, покрије је Извором Из Врха Есенесдеа. Ови из ВСНСД ништа не раде, СИЈ, само пију каве са Васковићем.
Сад му је неко добацио обавјештајни фишек, он се тога не би сјетио, а ми који нисмо у Врху, знамо и ко је, о томе да ће Игор бити премијер у праскозорје октобра који прво дође.
Тако обавајештајни рукавац, један од, руши и Жељку Цвијановић и Игора Радојичића.
Е, мој Васковићу.
Све си промашио.
Премијер ће бити Мирјана Кусмук. Зато је истеатрализована њена смјена, повлачење и демобилизација.
Копања изводи представу, мало му да скаче за врат министрима, сад жели да постави Предсједника Владе Директно.