субота, 25. август 2012.

1754.
IVO JOSIPOVIĆ
PREUZEO KARADŽIĆEVU
RETORIKU

Gdje su sada Kurtschevi Analniticari. Kao onomad, 2006. kad su fekalirali kako je Dodik, i Esenesede, pobijedio jer je preuzeo Karadžićevu Retoriku. A Karadžić je, opet, imao retoriku u 3LPM. Sa brabonjcima.
Sad, kada je Svileni Ivo napao najumjerenijeg Srbina, takođe Svilenog Pupovca. Napao ga na pasja preskala, na najcrnji nacionalistički način. A dočekuje Starina Novače. Milanović. Ja sam zvao Pupovca u Vladu, da bude predsjednik spoljnopolitičkog odbora, da ga spolnopolitički naguzimo, da ide na Kosovo, da predstavlja Hrvatski Ustav. STJ.
Sa Pupovcem sam, jedanput, pred crkom u Petrovcu, ne Bosanskom, jer ne postoji Alija Milošev, progovorio par rečenica i uljudno primjedbovao da blaga politika neće ništa donijeti jer nema Srba u Hrvatskoj. Donijeće, donijeće, kaže akademizovani Pupovac.
Dobro, mislio sam. A nisam rekao.
A onda Skladatelj uzvraća Nekladatelju. Čovjeku koji nije za Kladarevolušn. Govori tako nacionalistički da je i Milanovića sramota.
Šta se, u stvari, događa.
Ivo Jospipović je predsjednik svih Hrvata. To više nije predstavnik multivitaminske euorpske socijaldemokratije, koja ni tamo ne opstoji, nego predstavnik i predsjednik države koja se bori za vazduh. I nema vremena da se zajebava tamo sa nekim serbskim novinama i Serbskim Gandijima. Koji nisu spederi, kao Mahatma.
Ivo Josipović je predsjednik države koja je ušla u EU. Što stepen kurčenja diže na nekoliko ljestvica iznad. Jer, sve europske, unijske, države ultranacionalne su.
Ivo Josipović je shvatio da Hrvatska može opstati samo kao hrvatska država jer joj predstoji teška borba protiv bankrota, protiv stoglave aždaje euorpskog tržišta, protiv hiljadu glavića međunarodnog finansijskog predatora. U toj borbi Novice Serbske i Pupovac samo smetaju. Kad imaš Džakulu imaš i vreću.
Nije tačno da je Josipović napao Pupovca zato što ovaj potonji neće da slavi Oluju.
Napao ga je jer je osjetio, u ovo toplo ljetno vrijeme, zapah etnički čiste ambrozijske nacionaliziranosti. Novi vijek će biti vijek jakih nacionalnih država. To, podsvjesno i animalno, osjećaju čak i političari koji nose svileni donji veš. Mi, koji uopće ne nosimo donji veš, to smo osjetili mnogo ranije. „BiH ne postoji“.
Nu. Da se vratim na Karadžićevu retoriku koju je, kobiva, preuezo Dodik i Esenesde.  
To je isti proces kao i u Hrvatskoj. Kao i u Srbiji, koja je glasala za nacionalne dveri Nikolića i Dačića. Samo što je Nezavisna Socijaldemokratija Republike Srpske to prva shvatila. Pa onda su shvatili Cerić i SPK, pa Dva Hadezea, pa Birači Srbije, pa sada Josipović.
Nema to, u Srbiji, veze sa Miloševićem. Kao što Josipović nema veze sa Tuđmanom. Ni Dodik sa Kuradžićem.
U prvom slučaju radilo se o nacionalnom divljaštvu. U ovom, drugom, radi se o Nacionalnom Opstanku.
Svašta ćete vi još, nacionaliziranog, čuti. Prije nego što nespremnima spadne donji veš.