уторак, 21. август 2012.


1750.
KOSOVO I BOSOVO

Danijel Server, profesor sa Radničkog Univerziteta Đoko Kotlić u Americi, usporedio je Republiku Srpsku i Kosovo i objasnio je zašto je Srbija suverena i bez Kosova, zašto Kosovo može biti suvereno a zašto Republika Srpska ne može biti suverena. I zašto Bosna i Hercegivina ne može biti suverena bez Republike Srpske. Jer bi bez Republike Srpske bila samo duplje islamskog terorizma.
Danijel je sve piljke pomiješao. Bacao grah i brabonjke. Gledao u tutu umjesto u šolju.
Republika Srpska i Kosovo su neusporedivi.
Kosovo je oteto i izvedeno iz Srbije. Prethodno je poluizvedeno iz Jugoslavije SFR. Republika Srpska je uvučena i ušla u BiH.
Republika Srpska je bila Gotova Država kad je uvučena i ušla u BiH a Kosovo ni danas nije GT, nakon toliko vremena od otetka i izvođenja iz Srbije.
Kosovo je otetak i izvođenje ostvarilo tuđom borbom. Američkom. Amerika je za Kosovo pet brigada dala. Dvije Crnaca, tri Bijelaca. I jedan Stelt. Republika Srpska je svoju državnost ostvarila pravednom borbom za svoju istorijsku zemlju jezik i svoju nogu na toj zemlji. Republika Srpska je 30.000 duša dala u toj borbi. Kosovo je isto mnogo dalo. Ali, isto, srpskih duša.
Kosovo ne može da se poredi sa Republikom Srpskom. To je Naseobina. Danke Junajted Stejts. Naseobina kao i Bosna i Hercegovina. Zato Kosovo može da se poredi samo sa BiH. I BiH je odvedena i oteta od Srpskog i Hrvatskog naroda. Dobro. Srbi i Hrvati su imali određena istorijskaja sranija na tu temu.
BiH je isto silovana zemlja kao i Kosovo. Zemlja Na Silu.
Danijel Sere. Ako odu Srbi i Srpska i Hrvati i Hrvatsko zijemlje BiH, ostatak bošnjačke države će postati leglo terorizma. A zašto to ne bi moglo i u ovoj konstelaciji. Šta treba da rade Srbi i Hrvati, da golih prsa i bosih tabana lete na Jašare i druge samoubice, da spriječe terorističke napade.
Ko hoće da bude gnijezdo terorizma, treba mu to omogućiti.
Ko hoće da bude samostalan, to mu je od Boga i Demokratije dato.