недеља, 11. децембар 2011.

KURINJO UTURINJO
Siroma sam al sam besan što ni jedna televizijica na mom kablu sinoć nije prenosila taj Događaj u Madridu. Sve kurčeve svjetske televizije, digitalizovane ili samo što nisu, a program im Ni Za... NZK. Štediš dva mjeseca, tražiš sponozore, ponudiš zajednički projekt, kupiš prenos i budeš Telka Gledatelka.
Nu, dobro.
Ponovo mislim da taj Zvjerinjo treba da bude odstranjen iz Reala jer je uticaj Reala na Igru planetarno prevelik što sve njegove nastranosti prenosi i na druge klubove i igrače.
Već sam ovdje mislio kako je smiješan trener koji samo traži pare i kupuje zvijezde. To zna svako. Ali tragičan je trener koji ne zna iskoristiti Ronalda pa on u svakoj velikoj utakmici igra kao ja. Mada ostajem pri staroj tezi da Ferguson ne bi tako lako otpustio Bekama i Ronalda da u njima ima nešto kvalitetno za tim.
Sada mi se čini da Zvjerinjo ima pogrešne, tajne, metode treniranja svojih zvijezda. Izgleda da im noću pušta porniće a ruke im drži zavezane na leđima. A danju ih tjera da ganjaju kokoši po dvorištima.
Igra, Murinjo, Igra.