петак, 16. децембар 2011.

I TRAVOLTA SRBIN
Poslije Radeta Šerbedžije i Đoko Travolta postao Srbin.
Saraj Polje je čudo. Da Sadam i Moamer nisu prdnuli u čabar, preveli bi i njih u Genocidno Srpstvo.
Uglavnom, Đoko je došao u Saraj da se na licu mjesta obavijesti o važnim činjenicama koje bi pomogle njegovom ulasku u lik Srbljaka, Srbina Divljaka, u novom filmu Sezona ubijanja, u kome on, Srbin iz BiH, u Americi sreće nekog Forda koji je, kao američanski vojnik, jedva živ izbjegao Agresiju i Genocid kojeg su praktikovali muslimanski, islamski i bosanski Srbi. Tog Forda je, čujem, lično Karadžić ganjao oko Trebevića, tri kruga, da ga zakolje. I odmah mu se, Đoki, odnosno srpskom liku iz filma, javila želja da ga ubije. Samo zbog toga što mu je ispod noža pobjeglo, dok je pripreman potpis Dejtona, nekoliko hiljada žrtava.
Đoku Travoltu su, vidim, vodili i u Tunel.
Đoko je pogriješio. U Sarajevu ne može steći pravu sliku o Srbljacima. Sarajevo je Duša Multietnička. Oni, naprimjerice, nikada Hispanoamerikance ne bi tako ponižavajuće imentovali. Oni bi ih učlanili u Esdepe i svi bi bili rame uz rame Pudariću a u pogodnim prilikama odmah do Zlatagana. Bili bi dika i ukras multietničnosti. Bojim se da, ako Đoki pokažu Pudarića, steći će posve iskrivljenu sliku o Srbljacima. Pudarić Pitomina. A i od Komšića bi mogao pomislsiti da je Srbin. Onako blagozabezeknuti pogled, naročito poslije klintonisanja i vašingtonisanja, odaje totalnu neagresornost.
Da je Đoko došao do mene, dao bih mu par savjeta. Prvo, moraš da imaš Kvrgana od koga konj dobije kompleks manje dužine, tanje debljine i bljeđeg crnila. Njega nikad ne vadiš. On je uvijek izvađen. I samo siluješ, sve što ima dimije, šamije i nanule. Zatim, imaš rostfrajne zube i za doručak jedeš krvave noževe od juče. Za taj dan nabaviš novu garnituru za klanje. Kod ČČ, šta ti je ČČ, pita Đoko, Četničko Čišćenje, jebem te glupa, prvo istjeraš sve Srbe iz kuća, popališ im kuće pa pustiš glas da je to uradio Atif Dudaković a onda istjeraš sve muslimane na sokake i jednom rukom strijeljaš a drugom pališ kuće. I stalno galamiš Srbija do Stjenovitih planina.
Ja bih za pola sata od Đoke Travolte napravio Srbina.
Ovi u Saraj Polju će od njega napraviti mekušca. Izdu.