недеља, 28. јун 2015.

ГРЧКА ЋЕ,
ИЗГЛЕДА,
МОРАТИ СВЕ
ИСПОЧЕТКА

Деценијама нисмо имали праву слику о Грчкој.
Лијепо је било читати сторије о томе како олињали старкеља, мултибродовласник, мрља, умјесто да јебе, старију узнапредовалу половњачу, предсједникову удовицу. Ет цетера слично томе у том смислу.
И сами Грци су се бавили споредним темама. Док су династије разних Папандруепопоулоидиса владале и водиле политику на коју, очито, нико није пазио и у којој је нестало друштвено богатство стварано неколико деценија.
Ако је свим финансијским пропастима, концентрисаним у изреку Пропо Ко Грчка, кумовала сама Грчка, и Грци, овој посљедњој у низу, кумовала је Злочиначка Породица ММФ WB УСА.
ЕУ је ту наивна сусједа која, понекад, вирне кроз ограду или чује да се нешто догађа у том дворишту. И задужена је да лупа у ту ограду мотикама и грабљама, као би се Грци држали у довољном страху а другима изгледало да ЕУ има чврст став. Којег симболише Фрау Бизмаркел.
Неко типа Варуфакиса, сигурно зна хронологију финансијског уништавања Грчке.
Тај систем би требало разоткрити. Не зато што може помоћи Грчкој. Већ зато што може помоћи да овдашње, и друге, будале, самозвани љубитељи и пушитељи ММФ WB УСА, и ЕУ и Нато интеграција, схвате да се не мораш сваког јутра пробудити Ко Будала.
Грчка нема ни једну системску, геостратешку или природну претпоставку за банкрот. А довели су је до Банкрота и непрестано је гурају у пропаст.
Европа од тога не може да има користи.
Користи може да има само УСА.
Јер пропаст Грчке снажно ће уздрмати Европу, на дужи рок. То погодује Збигњеву и З&ФТ уопште, да учврсте своју владавину над Европом.
Грчка је довољно разорена, финансијски, економски и социјално да јој је боље да одмах крене испочетка. Да прогласи Банкрот, да изађе из Еурозоне и да чврсто стане на земљу, испред прве степенице.
Одлука о Референдуму, вјерватно је преткорак за такву одлуку.
То ће бити начин да се ослободи стега Злочиначког Тројца а и да Европи макар одшкрине очи.
И биће добра прилика да се Грчка покуша осамосталити као НДД Сфера, Нација Држава Друштво, користећи све своје потенцијале који би могли, за двије или три деценије, од ње начинити европску економску силу.
Мада то никоме није у интересу и о томе треба водити рачуна.
При томе се, Грчка, не смије удаљавати од својих људи.
Јер су они јасно рекли, у свим овим догађајима, да се без Људи, без Народа, без широких слојева, иде у пропаст.

Нема лидера, и вођства, које ће без Људи, остати чисти.