среда, 1. јул 2015.

ЦИПРАС СИРИЗА
И СРПСКИ
НАПРЕДЊАЦИ

На километара седам седам два, Бајага, одвијају се два потпуно супротстављена процеса, два пола савременог свијета, двије крајности које могу да одреде, и запечате, судбина Нација, Друштава и Држава.
Један, који је у завршној, али, истовремено, и у распадајућој фази.
Дрuги, који је у почетној, вапајској, праскозорној.
У Београду, ПППВ, Први Пут Предсједник Владе, славопокорно саопштава Очекујем похвалу од Меркел.
Претхдно се вратио са изванредног и неопуномоћеног ноћног бденија у Бриселу. Гдје се Држава Србија понизила да мирно пријеђе преко одузимања Косовоа и са тим Косовом вод преговоре о уређењу неких општина.
У Атини, Ципрас и Грчки Народни Покрет Сириза, зову народ да се изјасни. Да ли је за Финснијски Тоталитаризам све док се Грчка и Грци потпуно не униште или да пропадну одмах па да крену из почетка.
У Београду бјесни пропагандни саморат који велича ПППВ и подаништво Европи, за коју нико, не само у Србији, није установио шта је то, о čему се ради и кад ће то.
У Еврoпи бјесни покопавајући пропагандни рат против Ципраса, Сиризе, Грчке и Грка.
Ради се о класичној Западној Сиененвазији у којој је потребно девастирати сваку чињеницу о Грчкој и Грцима.
Настоји се створити слика да су Грци људи који су случајем успјели да преживе свој самоуништавајући, нераднички и расипнички менталитет.
У Београду ПППВ, Александар Вучић, познатији као Александар Власт, kојег је изабрао српски народ, претходно виртуелно трансформисан из радикала у напредњаке и из демократа у бираче.
У Атини, Ципрас, којег је изабрао директно Грчки Народ којег, због тога, многи називају комунисима, љевичарима, револуционарима.
И једног и другог су подметнули Запад и Финасијски Територијалиси.
Вучића на превару.
Ципраса из грешке.
Ниједан од та два тока неће добро завршити. Нико своје намјере неће остварити. Ни З&ФТ са Беградом, ни Грци са Свијетом.
Али Грчки искорак треба да буде наук многима који су НДД Сферу бацили подноге и погазили у блату Глупалистичког Глобализма, јевтиног Американизма и преварантског и смрдљивог Еуропејизма.
Не може се ни једна земља, нација и народ продати за Шаку Европе.
Може. Али те на крају чека судбна данашње Грчке.
А то што су два таква процеса, практично један уз други, то је ултразвучна дијагноза савременог свијета. Супротности више нису далеко. Оне су потпуно блиске.
И то савремени свијет чини опасним мјестом, неразумљивим небом и несавладивом немани.