недеља, 22. фебруар 2015.

3590.
ПОЛИТИЧКЕ СТРАНКЕ.
ИЛИ УКЉУЧИТИ
БИРАЧЕ,
ИЛИ ПРЕДАТИ
НАЦИЈУ.

Зашто онај грчки министар финансија, Варуфакис, има избраздану фацу као да је Марлборо Мен, док је било дозвољено рекламирање цигарета, као да је читав живот кротио коње по Аризони, или као да је цијели живот пјешке ловио за храну по степама и тундрама.
Па. Зато што не припада Бејби Фејс Мани Класи бјеслосвјетских финансијаша и лобистичких напудраних хорди које су заштићене, протежиране и инсталиране од невидљивих снага Екстерних Моћи које владају Америком а сада су почеле да владају и Европом као и појединим њеним земљама.
Да не завјеришем теорију, треба погледати само чињеницу да је Обама дошао у Бијелу Кућу серући о Промјенама, познато, јелде, и о томе да ће увести здравствену заштиту за све Америчане те опорезовати богаташе. А оставио је све Финансијаше из доба Буша, то је њихов Есдеес, и узео још неке са Вол Стрита те их само повремено промијешо. Министар финансија му са Вол Стрита а он ће да да здр заштиту сирмашном Џону. ОћеК. И од ПромјенаК.
Финансијаши су за његовог мандата, продуковали највећи слом Америке, односно њених грађана. Бирача.
Ну. О томе ћу у посебној теми. Стољеће Лажне Америке.
Генетски Модификована Демократија коју инсталирају Збигњевљеве ТФГ Бригаде, Територијалиста, Финансијалиста и Глобалиста, врхунска је манипулативна демократија. Избори за Европски Парламент. Избори у земљама које су већ прекривене ТФГ плаштем, Грчка, Шпанија, Италија. Воља бирача се филигранским механизмима преводи у сатни механизам који увијек откуцава исто, когод побиједио и каквугод подршу добио.
Ако дође до опасности да бирачи и грађани доиста својом вољом желе да унесу неки преокрет или поремећај, Каталонија, Шонконерија, нпр, механизам се додатно мобилише и спречава то.
Манипулативна Демократија стигла је и међу Србе. Они су је са лакоћом усвојили, одмах након Петокракативне Демократије. Што је запањујућа талентованост. Требао им је само јена прелазни двочас под Слбоданом и под Миром.
Огромна подршка коју има Вучић, не, дакле, Српска Напредна Странка, Политички Програм, или не знам шта, типичан је примјер Манипулативне Демократије.
Огромна подршка Вучићу ту је само због огромне подршке.
Бирачи и Грађани Србије потпуно су аутирани из свега. Не само из одлучивања о својој појединачној судбини, већ из времена, нације, простора, земље и историје.
Истовремено, са огромном подршком Вучићу, бирачи су и у масовном чланству у Српској Напредној Странци.
У Републици Српској двије највеће странке имају огроман број чланова. Трећа има само Бореновића и Црнатка као чланство.
Али обје те странке крчме чињеницу масовног чланства и подршке. Или предајући моћ и власт Феудалним Менаџерима, примјер Градишке, а и шире, или користећи подршку чланства и гласача за колаборацију са Бакиром Изетбеговићем и Сарајевом. Без икаквог објашњења шта ће та сарадња значити и донијети Српској, српским грађаним и српским бирачима.
Манипулација бирачима може да траје дуго. Као и у Грчкој. Али има свој крај. Само што је цијена велика за цијелу земљу и нацију. За НДД Сферу.
Велике Политичке Странке са подручја масовног добровољног чланства, какво је овдашње, морају преузети већу одговорност за НДД Сферу.
Иначе ће ТФГ Бригаде посао завршити лакше него моторизоване њемачке дивизије код окупације Краљевине Југославије.
Савез са Грађанима и Бирачима мора бити далеко чвршћи и у политичкој артикулацији институционализованији.
Писао сам, одавно о Странци Социјалног Савеза.
Која у себе мора укључити све интересне сфере Широких Сиромашних Слојева становништва. Пољопривреднике. Раднике, колико их има. Младе. Интереси тих група морају да се почну уобличавати и уважавати кроз страначке организације а онда и кроз власт и Национални Програм.
Сви други институти Манипулативне Демократије, Синдикати, НВО, Цивилни сектор, Удруге и Курцуге, само су инструменти Дерегулације и резервни састав ТФГ Бригада.
А и да нису, погледајмо, нпр, каква је улога Синдиката у Републици Српској. Какво је његово заступништво запослених. Каква је његова мегафонска моћ. Каква је подршка поднаводничког чланста. Никаква.
У таквим условима власти могу да раде шта хоће.
Једини начин контроле Власти, а и једина брана ТФГ Бригадама и Збигњевљевим поробљивачима, боље речено уништитељима земаља и нација, јесте директна инкорпорорација чланства и бирача у страначке хоризонталне структуре.

Тако Јавност неће бити преводилац њиховог тобожњег интереса за давањем енормне подршке кокошима које никад јаје нису видјеле и снијеле. А ни пијетла.