петак, 27. фебруар 2015.

ЏИХАДИСТИ
ИСИЛА
СУ АЛАТ
ОКРУТНИХ
ЗАПАДНИХ
ГЛОБАЛИЗАТОРА

Све што је рушилачко, производ је Запада.
Све што је повезано са новцем, производ је Запада.
Свака вриједност, појединачна и ванвременска, успорава брзину и обим профита.
Све што је повезано са душом, непријатељ је Запада.
Свака трајна људска веза опасност је по Глобалистички Тоталитаријум Запада.
Стижу узнемирујуће снимке рушења старовјековних скулптура на подручјима које заузимају хорде Исила.
Снимке одсијецања глава, спаљивања и масовних погубљења, нису више довољне.
Додуше, ни уништење умјетнина и старина, није новост. Радили су то и Талибани. Али ни Хитлеровци нису.
Два су циља најновијег дивљања по свијету. У шта треба уврстити и масакар паришких карикатуриста и фасадно кич братство лидера на челу протестне шетње Ја Сам Шарли.
Прво. Потребно је систематски и темељно створити антагонизам између Запада и Ислама. И произвести посебне, одвојене, трајне, мржње једних и других.
Друго. Потребно је срушити све вриједности. Све на чему почива вишемиленијумска цивилизација. Од људске главе до камених рукотворина и духопродуката. Једнако и у пустињи и у високоурбанизованом Паризу.
Тетеефовци, малобројна западна секта ТТФ, Тоталитаристи Територијалног Финансијеризма, с помоћу та два циља управљаће на дужи рок, добрим дијелом свијета. И Западним и Исламским. То ће уздрмати класичне процедуре и протоколе многих НДД Сфера, поништити границе, не само државне, већ и интересне, нафтне, војне, културне. Та Дерегулација широм отвара врата  Тетеефу за наредних неколико деценија.
Поништавање Вриједности, пак, стратешки је циљ Запада. Збигњева. Јер Запад Збигњева преузео је име за сав Западни Свијет. И монопол над том цивлизацијском марком. Није сав Запад деградирајући и деструктиван. Али његови нови власници свакако неумољиво јесу.
Запад Збигњева скоројевићски је Запад. Запад пљачке, преваре, уништења, монопола. Запад Антитрадиције. О томе и сам Запад има документе, књиге и факте.
Људска Глава, Живот, није само природна вриједност већ и Вриједност Цивлизације. Једна од првих. А Запад, користећи робну марку џихадистичког анархистичког ислама, којег је сам осмислио, продуковао и дизајнирао, сад нам, уз ангажоване хонорарне дивљаке и масовни западни медијски сервис, поручује да то не вриједи ништа. Живот је безвриједан. Јер сваки идиот може, на плажи и у центру велеграда, једнако, да скине главу било коме.
Запад је то и графички убједљиво дизајнирао. Мало графичких елелемената. Пустиња. Наранџаста жртва. Црнина и висинска надмоћ џелата. Ватра.
Са заиста задивљујуће креираном подсвјесном поруком преко наранџастих униформи жртве. Одсијецате главе нашој тешкој борби против тероризма.
Немогуће је и замислити шта ће све бити посљедице тих слика, асоцијација и скривених значења у главама младих људи, дјеце и генерација које ће за двије три деценије ступити на сцену одлучивања и изван свог личног ареала.
Најтрагичније јесте то да су наше појединачне, а и колективне, свијести, које се још држе, потпно одустале од Вриједности, било које, на  којима почива Цивилизацијски Координатни Систем и Мендељејев Систем Артефаката.
Ми, чак, више немамо ни снаге ни алатки, да се боримо за било какав Систем Вриједности нити за неку појединачну Вриједност.