уторак, 24. јун 2014.

3036.
КАКО НЕКОМ
УТРПАТИ ШЕШЕЉА

Фарса са Шешешљем у Хагу, фарса је свега међународног. Интернационалног. То суђење, које се може карактерисати као бесконачан притвор, и које је требало јадним, геноцидисаним и агресираним муслиманима, као и тисућљетним и неовисним Хрватима, показати хуманизам и резонанцу Запада према и са њиховим тежњама у разбијању Југославије што је иментовано чежњом за слободом и самосталношћу, имало је, као и друга, само мање видљива, једину сврху да Смрачи Србе.
Синтагма коју је на почетку употријебио Анархорадикал Шешељ, а која је дио српске баштине, и позната као Попушите Ми Курац, данас се коначно остварује.
Суг у Хагу не зна више како да изађе накрај са Шешељем. Пошто си изненадно и доброћудно прихватили изузеће судије, што је тражио Воја Војвода, сада су дошли у ситуацију да новом судији треба до два, до три студија на Мегатренду да би схватио ко треба да попуши у Случају Воја.
Сада моле Холандију и Србију да изведу операцију пуштања и прихватања Шешеља и да Србија даје гаранције за кућни притвор и слично.
Јасно је да се не ради о Шешељу ни о доказима.
Не можете ратовати обрнутим редом.
Прво прогласите губитника.
Па му, брзо, измислите и прилијепите злочине за масовно уништење.
Онда детектујете водеће појединце, путем прес клипинга, који ће бити кључни кривци.
Тек тада одиграте рат по сценарију.
Формирате суд и хапсите. Уцјењујете. Уништавате међународно право.
Кад се појаве проблеми са доказим и лажним свједоцима, будете сретни да неко умре. Или да га утрпате земљи поријекла. На чекање.
Сад смо дошли у ситуацију да не знамо да ли је прије избио рат или је прво избио Хашки Трибунал.
Али је очиегледно да јењава та хашка сврха суда. Да се Срби сатанизују и прогласе Кугом и Колером. Велике Богиње су мала маца.
Хашки суд и његови ментори и кројачи, не могу више да се носе са српским тројцем Караџић, Младић, Шешељ.
А нешто мислим. Да су паметни, да их пусте све на слободу. То би им донијело највећи ефект. Даљу деценију мржње и сукоба међу нацијама. Какав је ефект произвео мали Кордић, ова тројка би уздрмала све, од Алпа до Пиреја.

А с помоћу тога се тако лако управља цијелим подручјем.