уторак, 24. јун 2014.

3034.
ПРИПУШЋАЈ
ПАШЧАД
НА ТОМУ НИКОЛИЋА

Када сам јучер видио да стрвинари е-Говнина сјекирама анатомизују Тому Николића, Предсидетеља Сербије, због очињеничења Босне и Херцеговине у погледу немогућности њеног опстанка, сјетио сам се како је почетком 2012. на мене пуштено Псето Око Пања, на Беентелевизији.
А сјетио сам се и Исказања 2359 по Томану.
О најбољим појебачким походима ноћним селом први јављају олињали, шугави и гладни пси.
Познато је шта мислим о Српским Радикалима. Постоје и документације о томе. Али не мислим да су мрачна прогноза, или недостатак еуроејакулацијског оптимизма, сагињање и испод кољена мислећи да су бриселска кољена муда интеграциониста а велики ножни прст Главић Са Ноктом, у погледу Босне и Херцеговине и њене стварности, разлози за одстрел Предсједника Државе.
Познато је да се људи веома лако мијењају а да се стварност мијења веома тешко и споро.
Ако се Тома Николић промијенио и формирао Српску Напредну Странку, није се промијенила Стварност. Нарочито не у погледу БиХ.
Босна и Херцеговина је МПП. Међународно Признати Простор. Несрећом, између Србије и Хрватске. Она тако живи још од Калајисања и Анексисања. Гдје смо ми сисали а Аустрија анкетирала.
Босна и Херцеговина никад никоме неће за добро служити а нарочито никад себи. Само се измјењују секвенце тог тужног стрипа. Некад ће служити да се уврне врат Србији, некада Хрватској, некада као мали пробни полигон за одмјеравање односа снага у Европи, или односа снага свјетова Русије и Запада, некада ће то бити вјежбаоница за електронско ратовање Нато Пакта а некада игралиште за Делије Ал Каиде.
Ништа од тога не гарантује опстанак БиХ.
Њена највећа казна јесте опстанак на начин од 1882. до данас.
То што је Тома Николић рекао мелем је за ту Насеобину.
Али. е-Пашчад је најавила напад на Николића од стране ПППВ. Чиме би се требала доказати Бриселица, која замјењује Данашњицу, и свијетли над Сербијом.
Проф. Кецмановић пише данас о бриселсској оријентацији Србије која не заборавља Русију и о руској оријентацији Српске не бјежећи од бриселинтеграције.
Ради се, дакле, о двије државе.
Стога је беспредметно из Београда нешто доказивати Бриселу, преко мојих леђа. И обрнуто.
Србија и Српска налазе се у посве различитим општим културолошким, географским и политичким условима.
Ко то не види, не види реалност. Или има технологију мишљења као и исламски терористи. Да мистични вјерски фундаментализам може да повеже и споји све.
Република Српска ће увијек бити за распад Босне и Херцеговине. Когод дошао на Власт. Јасеновачко искуство није могло утицати на такво опредјељење јер се и сам простор БиХ нашао у истом фашистичком вртлогу и антифашистичкој борби. Али Грађански Рат и муслимански Унитаристички Подрат као и Коцкасто Мјесечарство са заставама, дефинтивно су и трајно опредијелили Србе Овдје према Самосталности.
Однос Србије, током тог грађанског рата, према Србима Овдје и према Србима Хрватске, одлазак Црне Горе, и однос према Косову, не опредјељују Србе Овдје за Припајање Србији ни у краткорочној ни у дугорочној оријентацији.
А Босна и Херцеговина неће добити гаранцију опстанка ако би нека сила данас уништила Републику Српску.
Босна и Херцеговина је истовремено и Пањ и Глава На Пању.
Чека се само неко са сикиром.
А како су се узодали, скоро ће.

Стога је србијански штетно анатомизовати и томизовати Николића. Као Предсидетеља Сербије, мислим. А нама ништа не користи.