субота, 7. јун 2014.

2978.
ПРВИ
КОСОВСКИ ИЗБОРИ
НА ЦЕЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ

Да се не ради о Српском Косовском Некрологу, била би то добра политичка зајебанција на гајбама испред продавнице мјешовите робе.
Сјећа ли се неко још Срба Са Косова.
Дабоме да се не сјећа.
Срби тону у заборав једнако брзо као и Гадафи.
Данас су постали Косовски Срби. А Историјски Бриселски Споразум су однијеле поплаве.
Јебо те Споразум чији је сведок Кетрин Ештон.
Република Српска би се требала трајно сјећати Срба Са Косова. Има неколико разлога.
·         Да увијек има пред очима како се за кратко вријеме може елиминисати цијели један народ са своје рођене земље
·         Да сазна како Татица и Матица могу заједно да приређују сношај напаћеним Србима за које се оцијени да су сљедећи за ражањ (Татица је Збигњев)
·         Да има вјечну опомену да треба водити своју политику а не туђу
·         Да зна да према Београду треба да држи очи увијек отворене, и памет, подразумијевајући да се према Сарајеву трајно држе чевере очи, памет и откочена пушка
·         Да зна да је Завежљај најпокопнија српска ријеч
·         Да разумије шта значи уситњавање политичке артикулације, формирање туђих странака, завађање ситних лидера, реформе, еуроатлантске инеграције, купљене прњуше и потплаћени прдоњци, невладина мрежа промјене свијести, марширање педера и права носилаца и ширитеља неприродних људских болести
·         Јер је Косово требало бити подстанарска соба Босанским Србима, како то подсјећа на синтагму Косовски Срби
·         Јер је то једна од могућих судбина Срба Српске, ако не буду мудри, стрпљиви, истрајни, промишљени, скупни и не буду знали шта хоће сами а буду клечали пред Истребљивачима Са Запада.
Читава историја Српског Страдања може се прочитати из обичне хронологије поступања према Србима Са Косова. Од стране Албанаца, Странаца и Београда.
Просто је невјероватна лакоћа којом је уништен Српски Народ и Српска Земља Косова и Метохије.
Просто је неразумљиво како то Београд проглашава националним добитком Србије, на путу према Ничему, што су данас Брисел и Нато.
Та хронологија завађања, манипулације, ситничавости и слуђивања Срба Са Косова, испоручивање читавих српскх подручја шиптарским злочинцима, а озлочињавање Срба, понизила је и затрла те православне јединке на Косову и Метохији.
Жалосно.
Данас је у Београду већа брига око једног портала него око једног народа на Косову. Јер, нажалост, не могу да кажем Дијела Српског Народа.
Срби Овдје, Срби Српске, треба само да умјесто антисрпске албанске крволочности замисле антисрпску бошњачку крволочност која је евидентна, Сјетите Се Суљагића, да умјесто Дејтонских Паралелних Веза замисле Историјски Бриселски Споразум, да умјесто јаких српскијанских политичких странака замисле Алијансу за Добој, Лигу Семберије, Листу за Леотар, Листу за Лисину, Коалицију за Пизду Матерну. И слично. И да, умјесто Избора за Републику Српску замисле Први пут изборе на цијелој територији Босне.
Како се данас у Београду најављују избори на Косову.
Ове године, на изборима у Републици Српској, видим, много више је странака, које, не случајнио, зову Политичким Субјектима, него што је било на прошлим општим изборима.
Повећан број странака не значи повећану политичку памет. Значи њено уситњавање.
Свака странка, данас и сутра, која мисли да сарађује са Сарајевом и са његовим Унитаристичким Страним Колаборационистима, треба да се сјети Срба Са Косова.
И свака од њих треба да има на уму да за српску несрећу на Косову није крив Косовски Српски Народ.

Већ Београд и косовски политички представници, прави, лажни и превјернички, представници Срба Са Косова.