субота, 7. јун 2014.

2974.
КАКО ОГЊЕН ТАДИЋ
РИБАЋОМ ЧЕТКОМ
ПЕРЕ УБАЛЕГАНОГ
ПРОБОСИЋА

Добрутин Оги. Откад је боквица ушла у џелате. СТЈ
Да се не би вратио у Радикале, Огњен Тадић пере Младена Босића од Ендемског Пробосанства.
Младен Босић је добио ту ријетку болест, која је једва досад била позната и у Сарајеву. Јер. Тамо су главне болести Тровање Ближњег Муслимана, Вађење Очију које су разроке па гледају једнако и на једне и на друге, Пљачка сиротиње раје, Борба за наклоност Арапа, Турака и такото, Црнокуферашење.
Има још тих болести. Али. Нисам ја Клиника. ЈГТ. Јебо Га Ти.
Углавном од тих силних болештина и куга које море Сарајево, нема се времена боловати од Пробосанства. Те болести утрпају лујкачама као што је Магафонац Дивјак.
Сада се заразио Босић Пробосић.
О'Тадић каже да је Младен Босић један отворен дух, ширина толеранције доброхотна мирисна нота класичног Есдееса, Classic Esdees, СТЈ.
Па је стога отишао у Сарај да држи предавање. О утицају Класичне Есдеесове Демократије на Пробосаснски Егзистенцијализам.
Онда се, вели О'Тадић, декан Шаћир Филандра, иначе један неук, необразован и затуцан човјек, који не зна шта је Пробосанство, усроугаће. Како да студентима објасни да је један Четник Сред Сараја. Па им, као варалицу, понудио синтагму да је Босић Један Фини Српски Прогосподин Пробосанац.
ЈММ. Мачку Матер.
Прво. Босић је отишао тамо да се легитимише. Да прихвати. Да попуши. Отишао на инаугурацију и на иницијацију. Какав Филандра.
Друго. Није проблем шта је Филандра рекао. Проблем је шта се очекује од Есдееса. А што је Есдеес прихватио да буде. Очекује се Српска Издаја. Само се то у Сарају зове Пробосански Србин. Србин прободен ражњем. Од чмара до гроца. Али да буде жив на ражњу. Јебеш мрвог Србина. Не даје ти легитимитет.
Управо је Босић отишао у Сарајево да каже да прихвата то што се од њега очекује. Само што није рекао Гдје је ражањ.
Могао је Филандра да каже да је то један Српски Происдландски Демократа. Ништа се не би промијенило.
Босићево Пробосанство је једна од најпрецизнијих политичких категорија.
Јебига, Оги. Ти баш имаш среће са тим својим лидерима и вођама. Узкогагод станеш, он постане Пробосанац.

Ако будем оснивао странку, не иди ми на очи.