субота, 21. децембар 2013.

2549.
ЕРЕКТУС-

Настојање да се Босна и Херцеговина повеже неким вјештачким протестима који надилазе националне, географске и територијалне одјеле, а, у ствари, руше Устав, Дејтон и Републику Српску, смијешан је покушај Сарајевских Унитариста и Међународних Илузиониста, све смјешнији, отприлике као покушај да ороз снесе јаје чупаво изнутра.
Фарсични протести због тога што бебе немају ЈУБГ Јединствен Унитаристички Број Грађана, па онда протеси Бањалучке Копилади уз плес Међународних Локица, Цеце, Тање, Ђоле & Миље, не сјећам се због чега бјеше, и сада покушај да се уједине студенти Сарајева, Тузле, Мостара и Бањалуке, због тога што им, наводно, Република Српска ускраћује међународно знање, нису за подсмијех. Коликогод су трагикомична медијатска и комендијантска промоција уличне демократије за ситну лову и курвање душе.

То је знак да Унитаристи не одустају. И да је њихов пројект дугорочан. Изјава оног Македонца да ће Македонија за петнаест, двадесет година бити исламска и албанска земља, треба да опомене и задњег овдашњег Хришћанина да се сваког дана буди и лијеже са мишљу о очувању самосталности Републике Српске.