понедељак, 18. новембар 2013.

2465.
АДВОКАТСКА
КАНЦЕЛАРИЈА
У ОСМОЈ ОФАНЗИВИ
НА КОЊЕВИЋ ПОЉЕ
 

Адвокатска канцеларија Адемовић, Сунце Ти Јебем Калајисано, упутила папир н/р министра гдина Мутабџије под историјским називом Приједлог Рјешења Кризе Коњевић Поље.
Горе, у врху папира, стоји За: Министарство просвете и културе РС.
Јел то пресветли Босански језик. Просвете. То што је латиницом написано и божепомози.
Ја да сам Гдин Министар, вратио бих папир на односну адресу. Ми не говоримо екавицом. Нити пишемо. Пишемо ћирилицом. Обрати се Влади Тришићу, пресветла канцеларијо.
Ну. АКА жели да ушићари (видите како ја знам непостојећи босански) у Кризи Коњевић Поље. Жели да створи САО Кравице и Коњевић Поље. На основу аргумента да ту живи три тисуће Бошњака и хиљаду Срба и да треба примијенити већински принцип што би значило да у школском одбору буде четир (то је исто на босанском) Бошњака и три Србина.
Дабоме, нико није наиван да мисли да је ово ствар АКА, Адвокатске Канцеларије Адемовић. И да су родитељи ангажовали правнике за покриће и прикриће манипулације дјецом и родитељима и будућих напада на Републику Срспку под водством  Петог Корпуса Првог Марта.
Стога се АКА и позива на Оквирни Закон о основном и средњем образовању у БиХ (на српском: Јебо вам Оквирни закон матер, лијепо сам говорио да то не треба прихватати, ни у другим случајевима, јер је образовање у Дјетонском Споразуму у надлежности Републике Српске, све до нострификације диплома) као на врхунаравни акти којег треба да се држи Република Српска.
Дакле, у случају Коњевић Поље ради се о општетехничком образовању за отимање територије од Републике Српске за рачун Непостојеће БиХ.
Покушавају да Републици Српској наметну непостојећи државни закон.
Бошњаци покушавају да у миру учине оно што није Насер Орић успио у рату.
Адвокатска Канцеларија Адемовић је, умјесто резултата фантомског пописа из 91. и чарања колико становника има сада, по попису 2013., требала да истражи колико од тих житеља, а наричито дјеце, имају Држављанство Републике Српске. Ако смо сви једнаки, како каже АКА, онда власти имају обавезе само према Држављанима. А Држављани имају обавезе према Држави Српској. А не према Федерацији, Оквирном Закону и Насеобини.
Канцеларија погрешно примјењује материјално стање свијести у Републици БиХ. Кад каже да је циљ образовања према УОЗ, Усраном Оквирном Закону, међу осталим, развијање свијести о припадности држави БиХ.
Нити је то циљ образовања, чак ни у жупанијама. Нити је то надлежност УОЗ.
Папир Адвокатске Канцеларије Адемовић није ствар коју Министарство Просвете и Културе треба уопште уобзирти. Нити протоколисати. Ако га је секретарица протоколисала, треба јој одбити од плате.
Јер. Тај папир има за циљ да се Криза наставља. Да се на таквим кризама гради разградња БиХ. Ни папиру, ни било коме, није до ученика.
Бошњаци ће за БиХ жртвовати и ученике. Као што је Алија жртвовао Мир.
Да се ради о Државном пројекту Непостојеће Муслиманске Државе, видљиво је по понуди АКА да ће прештампавање тузланских уџбеника на ћирилицу, Божемесаклониисачувај, и остале трошкове, сносити ФБиХ.
Шта је ФБиХ у тој Кризи.
Дакле.
·         Укинути школу у Коњевић Пољу.
·         Повући потпис са Привременог споразума.
·         Прогласити неважећим Оквирни закон на територији Републике Српске.