петак, 21. јул 2017.

ШТО ЈЕ ВИШЕ
ДРЖАВЕ И ЛАЖИ,
ДЕЈТОН НАМ ЈЕ
МИЛИЈИ И ДРАЖИ

Јебо Земљу коју ни за гујицу немереш уватит.
Јербо, не имаде ништа.
Босна и Херцеговина, тај међународно признат простор између Србије и Хрватске и није ништа друго. До Простор без Гујице.
Дејтонски Споразум, кога су писали Америчани, као и Дејтонски Устав, који је прилагођена копија извађеница из Америчког Устава, стидљиво говоре о Босни и Херцеговини. У смислу одређивања.
Нигдје нема ситагме Држава Босна и Херцеговина. А и у БиХ ништа не носи назив, као што је случај у Хрватској, Хрватска Радио Телевизија, који би подсјећао да је нешто Босанскохерцеговачко.
То што су из рата остали називи за све и свја ...БиХ, то не пије воду. Јер, лажна Република БиХ, која није имала суверенитет ни на Илиџи, није наставила никакав континуитет осим просторног.
У Дејтон су отишле двије државе. Република Српска и Федерација БиХ. Али се нису вратиле три. Стога БиХ и није Држава. Јер не постоји Држава Држава. А да се не би изјаснило, и да би се замазале очи муслиманима, није речено ни Конфедерација, ни Унија.
Постоји само десет изричито набројаних надлежности Заједничких Институција на нивоу БиХ. БиХ нема своју територију ни своју имовину. Ентитети имају и своје Држављанство.
Стога је, у Сарајеву, а користећи поробљене Хрвате у Федерацији и депресиране Србе у Српској, од стране Охаера и највећег дијела Међународне Заједнице, од стране Сарај Чадор и БПК, кренула Осма Државна Офанзива.
Све постаје Државно.
Државни Парламент. Државно Предсједништво. Државни Делегат. Државни Министар. Државна Комисија.
Српски представници у Заједничким Институцијама треба да се на свакој тачки Дневног Реда боре против таквих синтагми.
Јер нису уставне.
Та најезда Државнога једнако је гебелсовски удар на Свијест као и непрестана прича о Геноциду којег није било.
Јер. Већи је злочин, према Србима, Лажни Геноцид, него што је, према муслиманима, Стријељање Ратних Заробљеника у Сребреници.
Као што је највећа негација Републике Српске, просипање Државе БиХ по нама.