уторак, 18. јул 2017.

ЕРДОГАН ИЗ СЕБИЈИНЕ
СПАВАЋЕ СОБЕ

Након толико времена од Смрти Педија Ешдауна, позивати Охаер и Валентина Пинцка да санкционишу неког Срба у БиХ, може само фундаментално затуцани источњачки мрачњак, који и данаданас, од снова за Султанством, пиша у кревет.
Бакир Изетбеговић.
Тај Син Исламске Декларације, велики је умјетник претворништва. Он ће ћаршијски да меди на осам страна, од ЕУ, до Трипут Мулти, али ће да влада Сарајевом, Босном и да покушава да то чини и Босном и Херцеговином, онако како Ердоган Турском никад неће.
Јер се у Сарају никад неће скупити турски еквивалент броја Бошњака у протестима против Бакира. Као што се скупи против Ердогана.
Бакир Изетбеговић, који влада Сарајевом, Обавјетшајном Службом, Тужилатшвом БиХ, Судством БиХ, Уставним Судом БиХ, Савјетом Министара БиХ, Шаровићем БиХ и Мектићем БиХ, позива Охаер и Високог Представника да кажњавају политичаре Републике Српске.
За ноторне чињенице које сви знају. Да су Бошњацима повратак финансирали сви, од Норвешке до исламских земаља.
Док је Есдеес, који је сада у савезју са Бакиром Изетбеговићем, пропагирао неповратак Срба у Федерацију.
Медији јављају да је одмах у Тужилаштву формиран предмет Додик Подриње.
Било би добро да јесте.
Јер то је чињеница која оптужује Бакира Изетбеговића и оне Бриселаше, Амбасадаше и Странце Усранце који знају шта он ради, подржавају га у томе и дају му инструкције.
То је мали корак за Бакира Султана а велики корак ка Подјели БиХ.