среда, 19. јул 2017.

СЕНАД ШЕПИЋ, ФАВОРИТ
УГАР – ИМЉАНИ ПРОЦЕСА

Независне Новине, Бањалука, Југоисточна Европа, објавиле су скоро цјелостран интервју са Сенадом Шепићем. Некадашњим Потпредсједником СДА. Који за 10и септембар, упамтите, 10и септембар, најављује оснивање Новог Политичког Пројекта.
Гледам како муслимани добијају свог Чавића.
Нисам могао да читам текст кад сам у поднаслову видио да је Нама циљ равномјерно развијати Бијељину, мој Цазин, и Ливно и Горажде, и Брчко и Неум.
Зато што није поменуо Палежницу Доњу.
Данас, дакле, након двије и по деценије од масовног излива Ратова Братства и Јединства, изјавити тако нешто, може да значи само да је роба јевтино купљена и да се на њој не намјерава ништа да заради, већ да се прода у бесцијење.
Ако се једном из малог Смиљана појавио велики научник, то само значи да се из малог Цазина никада неће појавити велики политичар.
Зато ме сваки пут одушевљава кад неко крене у Политички Пројект. Живи Зид. Мост. Саша Кероводић Сребренички. Сенад Шепић Бели.
Тај Пројект, Сенад Од Цазина, само је знак да Босна и Херцеговна наставља своју Агонију Лажног Државног Постојања. Да неко, овдје, изнутра, у сарадњи са Једном Амбасадом и бројним Службама, зајебава Србе Хрвате и муслимане који говоре Бошњачким Језиком.
Јер, равномјерни развој Бијељине и Цазина, јесте БиХ без Ентитета, без Републике Српске. БиХ Региона Хариса Силајџића, СДА и Бакира Изетбеговића.
Стога је Шепић и добио подршку гласила Угар – Имљани Процесса.
Мада у сваком срању има и неког мириса.
Можда је ово прилика да се Бројач гробова жртава Дивље Браће Срба, Срђанудин Пухало, активира у Политици.
Па да Жртве, а и ми, Злочинци, мало дахнемо душом.