недеља, 12. јул 2015.

МАЛЕ СУ РАЗМЈЕРЕ
ИНТЕРНАЦИОНАЛНЕ
ПОДРШКЕ
САРАЈЕВСКОЈ
СРЕБРЕНИЦИ

Особина сладуњавих, неприспјелих и слабовидних лидера и политичара, као и заслијепљеног, обманутог и записаног народа, јесте да никад не виде њиву на којој су, ватру у којој су и колац на коме су.
У таквој су ситуацији сада и Сарајевски Политички Круг али и масовни муслимански живаљ, индоктриниран, задојен и обасут записима о Жртви, о Геноциду, о Агресији. О Србима који им пију крв из олука.
Невидљиви механизам је створио пројект Геноцид Сребреница.
Да је то непобитно тако свједочи чињеница да је неколико година прошло док није кренуо цунами Сребренице и Геноцида.
Он је дат у руке СПК, вођама вјере, нације и патриотизма у Сарајеву, да га користе и котрљају даље. И гдјегод га откотрљају, пројектантима ће бити добро.
Злочини у БиХ не могу бити мјесто помирења заборава и сличних нељудских илузија.
Али могу бити опомена, достојанство и незаборав.
Злочин у Сребреници не користи се ни у једном од тих смисала.
Користи се, од стране СПК и Вођа ВНП, искључиво за уништење Републике Српске, поништење Дејтонског споразума и дугорочни прогон Срба из БиХ. Као што су прогнани из Хрватске.
Пројектанти, страни фактор, Сребреницу користи И Шире. За управљање Србијом, потпалу Балкана, застрашивање Европе.
Том страном фактору Сребреница је само једна од петарди.
Сарајевском Политичком Кругу и бошњачким Вођама Вјере Нације Париотизма, то је једина полуга на коју могу да се ослоне у сварању Унитарне Једнобосанске БиХ.
У тој несразмјери важности крију се велике опаснсти по ово подручје. Све до новог рата.
Егзалтирани сарајевски политичари, медији и сва друга јавност, требало би, након свега, мирно да анализирају овогодишњу Сребреницу. И све чињенице, посљедице и дугорочности.
Што они неће, нити могу, учинити.
1.
Нико важан од играча у свијету није био у Сребреници нити јој је дао третман. Америка и Енглеска, Кина и Русија. Француска и Њемачка. То што је дошао прозукли Клинтон и још прозуклија Олбрајт, то је више понижавајућа политичка нота него подршка. Америка се, у ствари, ограђује од Сребренице. Сами сте то радили, сада и идите тамо. Само нек вас пазе да не помрете на врућини.
2.
Велика Британија је лансирала Сребреничку Резолуцију знајући да ће она пропасти. То је, у свари, имало два циља. Један мали и један велики. Убризгавање стероида СПК и Вођама ВНП. И даље сукобљавање са Русијом.
3.
Та политичка и вјерска, нација је на Најзадњем Мјесту, стероидизација Бошњака, односно њиховог вјерског и политичког вођства, ради против њих и зато је пројектована. Ако ико усрља, ко Срби, ко будала, у нови рат, усрљаће Бошњаци. Не народ, већ њихово вјерско и политичко вођство. Мада је мртва трка са Шиптарима у Македонији и на Југу Србије. А срљаоци у рат увијек, на крају, плате највећу цијену.
4.
Након свега.
СПК и Вође ВНП у Сарајеву, требали би реално погледати размјере и домете, и оно мало путоказа којих им је остало, и разабрати да бјесомучна и једносмјерна Сребренизација, води у велику опасност опстанка БиХ. А без БиХ...