петак, 17. јул 2015.

ПАНЦЕР ФИНАНЦ
ДИВИЗИОН, ЈА.
КАКО СУ ИЗУМРЛИ
МАЈЕ, ИНКЕ И
ЕВРОПЉАНИ.

Дабоме да се ништа не догађа случајно.
Њемачка је у Другом Свј Рату, међу осталим, кориштена и као сила и зло које ће помоћи да се Енглеска дефинтивно уништи као свјетски колонизатор који је сметао новим замасима капитала и новој, тек рођеној, класи моћних Финансијериста. Али је кориштена и као сила и зло које ће учинити нешто за уништење СССР, или ће се, барем, у том судару, на крају рата, довољно обострано измрцварити да ће Новим Финансијеристима бити отворена још једна Аустострада Дел Какапитале.
Још док је рат трајао, Черчил се залагао да се очува њемачки народ, њемачка нација, њемачка држава. Јер не би било историјски поштено да то све страда због Злочинца Хитлера.
Да ли се Черчил зајебао.
Да ли је Њемачка платила малу цијену за покушај уништења Свијета.
Данас изгледа да јесте.
Јер. Данас је Њемачка опет оружје у рукама САД. Неважно је да ли и сада, као и ономад, иза свега стоји Фансијерски Територијализам Моргана и Рокфелера или је то само геостратегија и амерички национални интерес који се сада зове Z&FT. Збигњев и Финасијерски Територијализам. Који укључује уништење Русије и Кине.
САД су и дигле Њемачку. Планирано. Као Зид према Комунизму. Као Бункер. Оклоп. Што је вјешто представљено као њемачка особина. И што је само нова варијанта хитлеровске тезе о Надчовјеку.
САД данас користе Њемачку као Ибербичера Европе али и као најистакнутијег јуришника на фронту према Русији.
Та улога не одговара Нијемцима.
Многи се не усуђују рећи али већ схватају да ће, ако расплет крене на Запад, они једини платити цијену тог вишедеценијског америчког волунтаризма.
Филозоф Јирген Хабермас је некидан јавно изашао и рекао своје негативно мишљење о улози Њемачке у случају Грчке.
Хабермас није било ко.
Један из залазећих и све малобројнијих мислећих кордона Европе. Којима је Њемачка, Хегел, Кант, Маркс, дала многе умове.
Данас њемачком цивилизацијском сценом не владају такви капацитети.
Влада дуо Шојбле – Меркел.
При чему је Меркел оружје у гвозденим финансијерских круговима и рукама. Не нужно само њемачким.
И други су устали против актуелне улоге Њемачке у ЕУ. Односно у уништавању цијеле једне НДД Сфере. Нације Драве Друштва у Грчкој. Дакле, чланице ЕУ, не нове чланице, не придружене чланице, не чланице из смрдљивг Соцлагера.
Устали су и Французи.
То је, за Њемачку, опасан врх леденог бријега.
Она се из тог загрљаја Америке не може извући. Она нема лидере за то. Ни Бош није у стању да створи технологију за лансирање цивилизацијски независних лидера Њемачке. Који се не би из економског вође Европе претворили у Бичеваоца Европе.
Њемачка ће своју улогу играти док се свијет не изврати у тренутку када Кина, Русија, Брикс, преузму све у своје руке.
Тада ће постати Детроит Европе.
Пустопољина.
До тога ће, истина, протећи још деценија.
Ако не буде WWIII и ако Њемачка не схвати да је употријебљена.
Она је већ сада истребљивач Европљана. Који изумиру као што су некад изумрле Инке и Маје.
Поред свих чланица Европе, и саме Европе, и Њемачка је одговорна што се улоге свјетски најмоћнијих и најумнијих појединаца играју на неким другим крајевима свијета. А у Европи само мрак и финансијерска жабокречина.

Да не испадне да је, гасећи свјетло у Хонекеровој Њемачкој, оно угашено и у Западној.