петак, 27. март 2015.

ФЕДЕРАЦИЈА БиХ
ПРЕТРПАНА
СРБИМА И ОСТАЛИМА

Кад трагичност и безизлазност постану константе, онда се поједине секвенце могу посматрати и као комедије.
Мени, нпр, БиХ у појединим данима изгледа доброћудно смијешна.
Као Индијанско село, са вигвамима, и гологузом прашњавом дјечицом, коме су испоручене бошове веш машинен а шатори још нису разврстани у кантоне па се скво почупале за плетенице док храбри ратници посматрају како сијевају сисе и гузице.
На крају дана, Поглавица је дигао руке па су звали Врача. Да каже шта је најважније. Број шатора у кантонима, Веш машине или Додоле за кишу.
Ратник, звани Ждријепчев Реп, каже Најважније је дупе Њежног Маслчака из шатора број седам. Њежни Маслачак је ћерка поглавичиног брата.
У то се појављује Џон Вејн. Шта ће вам Веш машине кад немате водовод. Немаш ни ти водовод, Бијела Балего. Рече Залеђени Гром и одапе му стријелу у лијеви гуз. Џон рече Јој.
Много отопљених сњегова касније, у Сарајеву, Жељко Комшић рече Јој. И прихвати приједлог Драгана Човића и непријатељског племена Хадезе. Иако пола Предсједништва племена Деефа није схватило шта је Матановић а шта Мандиловић.
Као, ономад, кад су постојали шахсти Матановић и Матуловић али их нико није разликовао па су сви знали Глигорића.
Фарса и Фасада са формирањем власти у БиХ, у Федерацији, која је постала Деефедерација, заробљеник Деефа, и на нивоу Заједничких Органа, знак је систематског губитка имунитета који угрожава и умртвљено постојање Босне и Херцеговине.
Једна изборна карикатура опредмећује се сада као постизборна трагедија.
Након свих Савеза за промјене, британско-њемачких иницијатива, историјских изјава и потписа свих четрнаест лидера, мада их у стварности нема више од два, након ССП, све се свело ба бискање Срба и Осталих.
Као кад два мајмума, на грани, један другом тријебе буве. Ево Србина.
У Федерацији БиХ, као и у Заједничким Органима, Политичке Странке и Сарајевски Политички Круг, не формирају власт. Они се играју Срба.
Конститутивност свих на цијелом подручју БиХ овдје је дошла до свог крајњег апсурда али и до тачке када је јасно да је цијели пројект смишљен ради Бошњачке Доминације у БиХ.
То се мора елиминисати из Политичког Система. Никакве формуле 8 + 5 + 3, за владе Српске и Федерације, нису прихватљиве. Јер не одражавају Дејтонску уставност и босанскохерцеговачку стварност.
Српска је у БиХ инкорпорирана као Држава Српског Народа а Федерација, у коју су претходно инкорпорирани Хрвати, као МуслиманскоХрватска Федерација.
Генерална уставна одредба о равноправности довољна је да заштити Србе у Федерцији и Хрвате и Бошњаке у Српској.
Све изнад тога, као Конститутивност Свих Свуда, доводи до исмијавања и понижавања Срба и Осталих.

А о Србима који пристају да буду књиговодствени Срби у таквим условима, беспотребно је и расправљати.