четвртак, 26. март 2015.

СРБИ.
НАЦИЈА
СА СПИСКОВА.

Запјенушано Жртварење муслимана, Бошњака, Мрцварење нације, вјере и народа, непрестаним самоубјеђивањем у улогу Жртве, изван које не постоји никакав други свијет, као и непрестано сатанизовање Срба и Српског Народа као колективног и појединачног злочинца, што је једина егзистенцијална суштина српског постојања, почела је да се захуктава пред обиљежавање двадесете годишњице злочина у Сребреници.
Пропагандни гејзири су активирани и у Београду, најављује се обраћање Мрског Клинтона на мостарској манифестацији печаћења, хорде бошњачких политичара ниже средње класе утрукују се у изјавама о Сребреници и Србима Злочинцима, све како би их Предсједник Странке, иначе Мој Добар Пријатељ, запазио, и кад затребадне, наградио. Само што није још најављен долазак Обаме.
Интернетом и медијима круже познати спискови Срба за које се сугерише да су умијешани у злочин у Сребреници. Ради се више од 800 имена. То је у ствари попис запослених у војсци и полицији на тим дринским подручјима током 2005е године.
Данас, након десет година, та чињеница блиједи пред Пописом Злочинаца.
У прављењу тих сискова учествовао је и представник Владе Српске. Што је директна посљедица Чавићевог Признања.
Списак је био много шири а Охаер је по њему и поступао. Људи су шиканирани и прогањани па онда, када се установило да нема основа, враћани на посао.
Основи никога и не занимају.
Битна је представа о Србима као Злочинцима.
Та представа ће трајати, као жалосна сауница, све док се за сваку жртву, и која има везе са Сребреницом и која нема, и за оне који су живи а леже на списку мртвих, не испише по десет Срба директних извршилаца.

Најбоље је да цијела Република Српска буде на Списку Злочинаца. Тако би било јасно шта је геонационалистичка политика Сарајевског Унитаризма и дијела међународне заједнице.