субота, 3. јануар 2015.

3474.
КАД ТИ
АМЕРИЧАНИ
БАЦАЈУ ГРАХ,
ЗАШИЈ ДУПЕ
ЧЕЛИЧНОМ ЖИЦОМ
А НА ГУЗОВЕ СТАВИ
ШАРКЕ И
ЖАЛУЗИНЕ
ОД ХРАСТОВИНЕ

Амерички Фонд за Мир, и ове године донио листу земаља стабилности.
БиХиС је на 86ом мјесту. Листа ка врху иде према дну. Онај ко је први тај је ЈЈУЛ. У Леђа. Србија је на 100том мјесту. А била је 92. Како се одричеш Косова, постајеш стабилнији.
Не знам колико и чега ће се још морати да одрекне да би стигла Словенију која је на 163. Дај боже да остане Пупинов Мост. Или ће и са њим морати да се иде у нормализацију односа.
Фонд за Мир је валидан у тим анализам као и што је вунени накурњак, од старог плетива за приглавке, сигуран против зачећа. Мала моја, стави даску на њу, петицу сам пробити у стању (Плехански народни мелос, Дервента).
Ну. Ипак се може нешто закључити.
Словенија је пропала земља. То је јасно. Као и Хрватска. Говорим о финансијској арматури. То је оно Колико имамо пара у оној лименој кутијици за вегету. Има за кутију шибица и фишек соли.
Али она је, Слевенија, по ФЗМ Стабила. УпичМ.
То је, дакле, тај циљ еуроатлантских интеграција. Финансијска пропаст и гаће на аутоцестама. Као у Хрвата.
БиХ и Србија нису стабилне јер су још веома употребљиве у америчанској игри против Русије и Кине.
У неком другом тексту ћу писати о томе како Америка, САД, јебе цијелу Африку због Кине, како јебе земље такозване Бисерне Огрлице око Кине, како јебе Украјину, такође, у завршници, због Кине.
Ове двије земљице, и мјесне заједнице Македонија и Косово, а ако затреба и Монте Његош, на чекању су. Кад затребају у тој борби.
Како би Србија могла да помогне у америчкој борби против Кине. Лако. Ако почне градња те жељезнице према Мађарској. Одмах ће Војвођански Ујгури да скоче како им се отима пољопривредна земља, екологија, пиздаматерна, војвођанство, вјековна самосталност, цигани чергари, салашки бећари. У Мађарској, такође демонстрације. Ти ћеш нас да водиш Русима, Урбане један. У Македонији, Шиптари скоче. Да нам даш Македонија Репубљик. Ћивша. Оћемо Вељика Македонија.
А све да би се дестабилзовало подручје које може послужити Кинезима како један жила трговинског пута, од грчких лука до Средње Европе.
Такве пројекте Америчани раде по свијету одавно. Само се нико не бави читањем тих осмосмјерки.
БиХ у тој причи може да служи за увлачење Хрватске у игру, ако треба, или муслиманског свијета у општу јебу.
А све заједно, за још једно дисциплиновање Европе. ЕУ.
Што се у стејтдепартментском језику зове Пенетрација.
Америка, САД, спремна је против Руса да се бори док не цркне пола ЕУ а против Кине, док не цркне цијела ЕУ.
Кроз тај призмаријум треба гледати Стабилност БиХиС и Србије. Вучије.
Шта се, овдје може урадити. Да је среће.
Економски развијати три национална подручја, допустити Хрватима подјелу Федерације, што не може без помоћи ЕУ, пошто друге, Русе и Кинезе, нико неће пустити озбиљније на ово економско подручје, видјећемо колико ће Србија имати проблема због Кинеза, и тако растеретити напетости. Што ће се великом уштедом крви и глава вратити када дође Доба Расплета.
А ја ћу, ипак, да усавршим те храстове жалузине.