уторак, 22. април 2014.

СИСЕРНЕТ

Подигла се балканска граја око неког интернет куплераја.
Нетко је оформио фејсбук групу за осмољећанке и средњошкољке које се сликају и селфују са сисама, гузицама и у општим недоличним ситуацијама и стањима.
И група се разлајковала упизудматерну.
Онда часне сестре, невинашца и свеци, у медијима, устали у хајку. Сајбер криминал. Понижење малољетница и младих довољнољетница. Крах морала. Сада ће те цурице дивљаци почети да силују по тротоарима. Куда иде наше друштво.
Ну. Није питање Куда иде друштво. Питање је Гдје је стигло.
Некако непримјетно прошла је чињеница да нико те Сисе & Гузице није тајно снимао. Или су саме власнице то слале Групи Дроље или је то чинио неко други, неко ко је имао већ добијене фоткиће.
Дакле. Младе власнице су се саме, добровољно, можда понекад и доброалкохолно или добромарихуанално,  сликале и допустиле да то иде у етер. Што би рекла моја Баба Милевка.
Томан би рекао Боље гологуза прођи селом него обучена Интернетом.
Моје објашњење је другачује. Мукотрпан је био пут да се од голог женског глежња стигне до голог дупета. Прије су људи изашли на Мјесец него што су угледали гологузје најљепшег створења међу младим лавицама.
То је једини процес који је спојио глобалозацију и локализацију.
Та шпијунска сфера интернета омогућила је дисперзију сваке личности и личне својине на милијарде комадића. Сви смо отишли у туђе екране, фајлове, животе и лајкове.
А овдашња, локализацијска, ситуација свакоминутно убија младе жене, дјевојке, дјевојчице, цурице, у појам да немају ништа осим Сиса и Гузова. Да нису ништа ако немају добре Сисе и Гузове.
Сваки божији портал, и озбиљни и луди, има свакодневни наслов Ову гузу морате да видите.
Женска гузица се више не зове Дупе већ Кардашинка. Кардашинкакардашинкакардашинка маја.
Пинк Гузицовидница, та србијанска кич телевизија, постиже феноменлану гледаност само на основу Сиса и Гузица.
Све то цурицама шаље хомогенизоване Отровне Станија Поруке. О Гузици као вратима у свијет.
Новое времја. Природно је да се цурице сликају само у гузицама.
Очекујем да Епл, као једна иновацијска корпорејшн, ускоро на тржиште избаци тангице са двадесетпет мегапиксела.
Ја сам прије двадесет година предвидио тај тренд. Велика ми је памет требала. Па сам креирао ребус сљедећих мегапиксела. Милују гузе. Милу Југ узе.
МИЛУЈУ ГУЗЕ