петак, 25. април 2014.

2843.
ТАНГЕ
СА РУПОМ
И НАТО ПАКТ

Имам неколико генијалних идеја за сценарије рекламних спотова за умиљавање Нато Пакта Србима и Републици Српској. Још само да нађем редитеља. И статисте за реалне сцене бомбардовања.
А то све зато што Независне и Глас Српске имају превелик тираж па постижу контраефекат у пропаганди тог највећег Милитаристичког Тур Оператера.
Нато Trevel.
Сунце Му Јебел.
Прво. Треба наћи добро дупе. Дупе је увијек женско, јелде. Али не овдашње, босанско дупе. Оно је превише бијело. Дупе босанке није видјело сунца ни мјесеца откад је Мујо ковао коња по мјесецу а Фата забацивала сукњу небили га бјеласање привукло к њојзи.
Најбоље је дупе са Карневала. Бронза. Бакар. Нема заштитни фактор.
А кад се детаљно искадрира то добро позајмљено, лажно босанско дупе, онда у кадар улазе танге са рупом. С једне стране дупета. И то на штапу. А с друге стране часник Оружаних Снага БиХ дубоким гласом каже Да вам Нато не никад не начини колатералну штету.
Друго. Глобус. Црвена Русија заузима више од пола глобуса. Кина се скупила, само што није упала у Аустралију. Циљ је да се покаже велика црвена руска опасност. Јер Мујо и Фата, и Срби, ионако више не уче географију. Зум. Црвенило пун екран. Часник. Ово је једини начин да скупите храборст да мало зајебавате Русију. Натоотан.
Треће. Лебдећа камера у Министарству Иностраних Послова. Сви у маскирним униформама. И жене. Улази Златко Лагумџија, министар, у цивилу. Без црне ташне. Ана Тришић га погледа испод најновије боје своје косе, устаде, и својом Нато Чизмом га опичи у дупе тако да је, Злаја, ја ко, излетио не само из Мипа већ и из зграде. Ко онај, божеопрости, Супермен. Само наопако. Ана намигну. Часник. Храброст и одлучност никад нису били доступнији. Нато. Глас Српског Натоа. Независни Глас Српског Натоа.

Мало сам се упетљао.