среда, 23. април 2014.

2838.
ПРВИ МАРТ
ТРЕЋИ ЕНТИТЕТ

Ал Каида Суљагић је претекао Хрвате. Формира Трећи Ентитет Први Март. Тако им и треба. Кад чекају. И док онај Ловреновић узвикује да је ријешио Хрватско Национално Питање. Постао Босанац. Е, јеси нашао шта ћеш постати. Боље да си постао украјинка.
Суљагић даје прецизне упуте шта, у сукобу са Фашистима Агресорима Четницима Републике Српске, треба да раде припадници четврте нације у БиХ, Првомарташи.
Само тражите личну карту. И ништа им, осим Захтјева, не дајте. Ако нешто траже од докумената одмах зовите Први Март.
Рамирез Салкић, истовремено, износи страх да они који буду тражили личну карту Републике Српске, а немају имовине у тој држави, неће моћи да добију документ.
Обадвојица, и остали из СПК, СВК и СОХР, Сарајевског Политичког Круга, Сарајевског Вјерског Круга и Сарајевског Охаера, ламентирају над судбином повратника. Ово ће, узбуњују необавијештену јавност о муслиманским предизборним играма и инжењеријама, зауставити повратак.
Не ради се ниокаквом повратку. Ради се о пројекту узимања непостојећих гласова у Републици Српској и, на основу тога, уласку у власт. Са циљем разарања демократских инсутитуција и политичког система Републике Српске. Пошто се Конститутивност Свих Свуда и потезање за млитави Витални Бошњачки Интерес нису најбоље показали.
Пројекат анархизације боравишта, пребивалишта и личних карата у Републици Српској, којег систематски и синхронизовано проводе сарајевске политичке странке, преко свог конзорцијума Први Март, јесте пројекат отоманске анархије у којој грађанин, муслиман, Бошњак, мора да плати посебан порез, такозвану Гласовину. Од њега се тражи глас и ништа више. А њему не треба ни боравиште, ни повратак, ни имовина. Најбоље би било да нема ни личну карту. А генијално би било кад би у једној породици могло да буде и више презимена и да имају право да живе и гласају истовремено на тринаест  мјеста. У два ентитета, десет жупанија и једном дистрикту.

Није БиХ на путу за Брисел. Већ на путу за Анадолију из доба Селима I.