субота, 25. јануар 2014.

405.000 pristupa stranici
2.621 post
БОШЊАЧКИ
ИГМАНСКИ
МАРС

Пет хиљада Бошњака пало је с Марса на Игмански Марш. На обиљежавање његове 72. годишњице.
Какве везе имају Бошњаци са Игманским Маршем. То је питање за Стивена Хокинга. Исте везе какве имају и са Завнобихом, Валтером и другим партизанским и комунистичким манифестацијама и антифашистичким заоставштинама које својатају.
Довести дјецу и омладину, рођену послије Алијине Жртве Мира за БиХ, послије насилног рушења Југославије, која је стварана и на том Игманском Маршу, на вјештачку манифестацију сарајевске зиме, невјероватан је Бошњачки Фарсистички Манифестлук.
Тробојке и петокраке, на тој манифестацији, својеврсно су исмијавање партизанске борбе, њена бувљачка распродаја и присвајање историје, којом та политичка копрена, која употребљава дјецу, младе и излапјеле комунисте, покушава купити властиту историју и непрекидну прошлост.
Прошлост је, нажалост, посве усрана. Иако за то није крив народ којег сада употребљавају на Игманском Марсу.
Јер, они који су изведени на ту зимомрзницу и не знају о чему се ради. За разлику од оних који су се посмрзавали, или једва преживјели, на том путу бијелог и леденог пакла Прве Пролететрске, из њемачког окружења.
Једанпут као јунаштво, другипут као фарса.
Треба дрхтати да Бошњачка Параполитичка Номенклатура ускоро не почне обиљажавати силазак Армстронга на Мјесец, Патонову побједу у Африци и Октобарску Револуцију.

Солунски Фронт, Сремски Фронт и Трст је наш, на срећу, нису упитни. То су наравне израслине тисућљетне бошњачке политчке вирусоиде.