понедељак, 20. јануар 2014.

2615.
ЦИЦУЛИ ПИЦУЛИ
О БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ

Невјероватно је како низак ниво јавносника расправља о Босни и Херцеговини.
Пицула, Пак, Кацин. Само осам слова у тим презименима. Добро. Да им додам и Филеа и Соренсена. И то је све. Баронеса има посла око Севера.
У тој конфузмагорији Европске Уније, Бриселске Бирократије, Трећелигаша и Аматера, профитирају Подрумџије, Магазиновићи, Лажнобосанци и Унитарићанци онанистичке, шифрантске и политикантске провенијенције.
Док Бриселаши, који немају никаква релевантна сазнања о БиХ, а и ако их имају, праве се да их немају, раде у корист своје промоције и предстојећих избора за неки виртуелни еупарламент, и у корист медија који обављају блудне радње никад заборављене унитаризације, у ствари, османизације БиХ, и тиме не доприносе никаквом рјешењу у Насеобини, званичници, Ф&С, обављају попуњавање шихтарице за еуупосленике који, иначе, немају никаквог посла у проширењу ЕУ, гледе БиХ, и у високолетачком представништву у БиХ, јер је један представник за избор женског папе а други је директни Женски Инцко, а домаћи Дилери усавршавају иживљавање у испоруци кривице на оне који су већ нагужени или, по њиховој жељи, треба да буду нагужени.
Европа, како то епохално хучи, не зна шта да ради са цијелим овим подручјем, укључујући Словенију и Хрватску.
Као да чека неког Гаврила, из Плеј Стејшн Фајв, да убије било кога, по могућности у Сарајеву, па да, сам од себе, почне неки свјетски рат, у коме би нове играчице за монархистичке, територијалистичке, циљеве, обавиле своје намјереније.
Како би лијепо било да се Ваздушном Демократијом дође до територија Србије, БиХ и около, без тих јебених приступних процедура и преговора.
Ствар није неозбиљна. Јер. У прво вријеме била је само Бака Пак. Па се онда појавио Садна Кацин. Сада се укључује и Пиц Ула.

Ко ће послати Поћореково писмо Цару.