четвртак, 24. октобар 2013.

2413.
ШТА ЈЕ РЕКО
МИЛАН БЕКО,
БОЛИ МЕ
МАРЈАНОВО МЕКО.
 

Али, цела Србија се узбудила. Једна у предоргазмичном а једна у предшизофреничном трансу.
Пошто је Беко, који не производи ни одела ни белу технику, већ је производ Црне Србијанске Технике, негде у изванземству изјавио да би Вучић требао да буде Број Један у Влади Србије. То би значило да би Дачић требао да буде Број Ван. Да иде надвор.
Социјалисти су попиздели, како и приличи.
Србија је посебна врста меког ткива које се добија пажљивим узгајањем у току једно триест лета, од разних структурних елемената и генских твари. Ткиво се тако испреплело и тако је свако влаканце било у дотицају са другим влаканцима, да једна неодговорна, инокосна, ћелија у томе не може да се снађе. Шта не може да се снађе, немож, бре, да се појави. Вељовићевим језиком речено, Вој, бре, може да апси који кога оће. И обратно.
Конкретно питање за младе студенте, и студентице, а богами и за професоре, политикологије, јесте Да ли се са рађањем Вучића родила и НСС, Нова Светла Србија.
ПГЛ, Почасни Грађанин Лепосавића, или ППВ, како воле да му тепају, поптуно је уобичајени каменчић политичког мозаика Србије и ни по чему различит од других, уназад деценија. По њему се може закључити да долази из полиитчког мозаика Србије, као и по саставу боје и импрегнације да је слика заиста Да Винчијева.
Упоредо улепшавање и уздизање ПГЛ и НСС само је уобичајена варка док се народу не ставе ружичасте наочаре кроз које ће се гледати ново десетљеће новог лидера.
То улепшавање и уздизање уме да буде и комично. У налету епохалности Тома је изјавио Аца је мој политички син, поред биолошких. Аца није ништа рекао. Осим што је цитирао васића. БМК.
Е. Главна тема је Беко.
Беко је класични српски литванац. То је сорта која је настала још као учесник припрема за рат. Лиферанти разних фела. Од оружја до глинице. Ови прави литванци су мале маце.
Особина КСЛ јесте да су упоредо са својим Бизмисом градили и државу и странке и политичаре. Зато Беко мисли да је нормално да он и јавно каже ко треба да буде Ивица. А ко ће нагузити Марицу. Марица је симбол Мупа, јелде.
Сигуран пут у националну пропаст, један од најсигурнијих, јесте грађевиснак дозвола лоповима да граде државу. Да улазе у политичке странке. Постају политички аналитичари. Да управљају страначким и политичким људским ресурсима. Тај процес се не одвија само на нивоу Ивица и Марица. То се спушта до задње бандере на сеоском путу. Онај ко постави десет бетонских бандера добија право да кандидује председника општине. Који ће му дати да усади нових петнаест бандера. А овај ће, после да ги кандидује за председника округа. Тако се спирала уништења нације, државе, страначког система и политчког система, морала и перспективе, пење до врха. Где те чека Неко. Или Беко.