петак, 4. октобар 2013.

2374.
ПОПИС
ГЕОПОЛИТИЧКИХ
АМБИЦИЈА
 

Јадне муслимане и Бошњаке хоће, у Републици Српској, поштопото да претворе у Шиптаре. Да их по кућама, иза зидина, има по читава племена. А да их нико никад није видио. Као на Косову. Удала се, родила седамнаестеро дјеце, све их поженила и поудала, умрла, а нико је никад није видио. Ни на дворишту. Ма, шта њу. Није видио ни двориште.
Након свих слуђивања људи, од Жртве Мира За Босну до Немој Случајно да будеш Босанац, попис је најинституционализованија масовна слудионица муслимана, Бошњака и Босанаца.
Можда на етнички чистим просторима Федерације то и није тако евидентно. Али у Републици Српској попис може да се претвори у тортуру над људима. Морају да дођу да се попишу. Морају да лажу да су одсутни мање од годину дана. Морају да лажу за њих двадесеторо, тридесеторо.
И може да се претвори у фалсификате. И у погледу броја становника, броја Бошњака и броја етнички очишћених, геноцидизованих и силованих.
Надам се да ће надлежни органи и систем провјере кориговати те систематске девијације које ће произвести бошњачки пописни стампедо. Надам се да ће Република Српска извући поуке из свега овог и законску регулативу прилагодити потребама стварности. Па да се јасно зна ко је у боравку, ко је у гостима, ко је пријављен а ко одјављен, ко је држављанин а ко је нако. Надам се да ће сви надлежни схватити да је ово само првомартовска проба за најезду на изборе сљедеће године.
И надам се да ће барем неко од обичних људи увидјети како их дневна сарајевска политика, и дневна џамија, користи за своје небулозне, фиктивне и шизофрене идеје о укидању Републике Српске.
Јер, ова најезда јесте политичка артиљеријска припрема за тезе о томе да Српска није српска, да Срби немају право да владају Српском, да Српска и не треба да постоји.