уторак, 1. октобар 2013.

2369.
ЗНА ЛИ ИКО ЖИВ
ШТА ХОЋЕ
ЛАГУМЏИЈА
 

Сва Титина заоставштина је пропала, нестала, покрадена, уништена и сатрвена. И Јованка је већ на апаратима.
Само бехара и цвјета Лагумџија.
Он је неуништив.
Он не дозвољава ДБ Концепт по коме се у Федерацији цртају границе и штрицкају карте, творе се Зона А и Зона Б. Он неће дозволити подјеле. Он је крв пролијевао за БиХ, и за Љиљан Плахту, и неће допустити ни закрпа да јој фали. Федерацији а и цијелој БиХ.
То је тај исти Лагумџија Љиљанџија који је на превару двапут потурио да се за члана Предсједништва, из Хрватског Народа, бира митско биће. Ни Хрват Ни Бошњак.
И сада, у процесу тражења начина да се онемогући онемогућавање кандидовања свих који би то хтјели, за Члана П, он инсистира на забрани воље хрватских бирача да бирају Члана П, Хрвата. Правог Изабраног Хрвата.
Он бирачку вољу за хрватскох члана Предсједништва Државе, СЈЈ, назива цртањем карата. Као да Хрвати не живе на земљи већ у зраку, као полен амброзије. Па и овако је БиХ картографисана. Ја, кадгод, путујући кроз Федерацију, пријеђем на хрватску територију, јавим жени Ево ме на слободној територији.
И још има образа да критикује Свог Жељкића што није био у Бриселу да заступа интересе БиХ, грађана и свог народа.
Да. И то је рекао. Свог Народа. Има образа да Комшићу помиње Свој Народ. А претходно га је слудио толико да Комшић, вјероватно, мисли да је Игман, гдје је ратовао, Дистрикт, а да су Игманци конститутивни народ. Босанци и Игманци.