четвртак, 3. октобар 2013.

2372.
ЗДЕПАСТИ
ПУШИОНИЧАР
И ВЕЛИКА СРБИЈА
 

Јебеш хрватски страх да се поново Не Догоди Комшић колики је мој страх да Америка поново не изабере Била Клинтона за пријеседника.
Колико он, и цијела Америка, није разумио Булкан и Наше Ратове, толико ја не разумијем зашто је Моникин Бил постао дилер Циадокумената. Осим, ако нису смислили да прекрше или промијене устав па да се поново кандидује. Сејдић Финци Клинтон.
Ну. И из те бесловесне приче може, ипак, да се закључи много.
И Америка је, посредством своје провјерене алатке, познате као ЦИА, користила најозлоглашенију српску особину, дијагнозу и протезу, познату као Велика Србија.
Агенти са терена су непрестао дојављивали ово и оно али Велика Србија је била окосница свих забиљешки. Ако, случајно, Америчани нису знали за Велику Србију, Великог Гарашанина, и слично, ту су били припадници других служби да обуче припаднике других нација да Америчанима, и јавности, непрестано серуцкају о Великој Србији. Све док се Америка, и ЦИА, не унереде од страха да Велика Србија неће поклопити и Кентаки, Милвоки и Флориду.
Проналазак српске политике кодног имена Велика Србија, пресудан је не само за рат и елиминацију Срба, па и каснију политику према Србима. Из тога се, како кажу Цијини Оџини Записи, лако може изродити велика сила која ће имати оружје за масовно уништење и нападати сусједе. Мисли се на Србију.
Из тога се, онда, логично, извлачи закључак да су Срби Агресори, и Србија, Геноцидаши, Окупатори. Јер. Да би остварио Велику Србију, то мораш да постанеш. Под а).
Нико није, тамо у централи Тете Цие, питао има ли каквих доказа о тој Великој Србији.
Не знам шта је било у главама србијанских будалаша. Али знам да су све радили да би се остварила Мала Србија. И у свему су успјели. Осим код Републике Српске. И Велики Слобо, ЈИО, Ево вам Сарајево, Ево вам Брчко. За шаку вискија.
Данас нема Великих Срба, од Вардара па до Триглава. Осим у Републици Српској. Мада неки мисле да су то Босанци. А неки други, док је пописни пост, бјеже од Босанаца ко ђаво од крста.
Само чекам када ће Сарајевски Политички Круг, Сарајевско Бошњачко, политичко и вјерско, Руководство, лансирати тезу о Великој Српској. Коју желе да остваре Велики Додик и Велики Есенесде. Још само да се напише Начертаније Рајка Васића.